6 tipů na trendy boty pro jaro 2017

6 tipů na trendy boty pro jaro 2017

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

 Už vás zima nebaví? To, že ještě ani pořádně nezačala, vám ale nemůže zabránit, abyste se mohli začít těšit na jaro! Zpříjemněte si čekání a podívejte se, jaké trendy boty ovládnou jarní ulice!



Krok, co má třpyt

Milujete vše, co se třpytí? Radujte se – stříbrné boty budou hitem č. 1. Ať už sáhnete po stříbrných lodičkách či teniskách, budete zářit jako hvězda. Doslova.

Tenisky na tisíc způsobů

Tenisky jsou v kurzu už nějaký ten pátek. Ale ty, které se budou procházet po jarních ulicích, jsou zaručeně jiné. Tenisky se špičkou? S odhalenou patou a páskem? A proč ne? Čím ulítlejší, tím lepší!

Tip: Bezva modely najdete např. v kolekci obuvi Tommy Hilfiger.

Westernu ještě neodzvonilo!

Myslíte si, že tzv. kovbojkám už odzvonilo? Chyba lávky. Jsou zpět a to v plné parádě. Ale trochu jiné, než koně, které jste si před lety pořídila a doufala, že je budete moci znovu oprášit. Ty pro rok 2017 jsou chic, barevné, třpytivé a rozhodně nenudí.

Tip: Mrkněte na eobuv.cz, kde najdete botky podle posledních trendů!

Nahlédnutí do budoucnosti

Kam až došla snaha přijít s něčím novým a neokoukaným? Tam, že kolikrát ani nepoznáte, že to, na co se právě díváte, jsou ještě boty. Nemusíte jít ale do extrémů, abyste byla trendy. Stačí jen najít model, který vybočuje. Průhledné podpatky, povrch pokrytý kuličkami, netradiční tvar,… jaký model to u vás vyhraje?

Devadesátky jsou zpátky. Už zase.

boty

Pamatujete na boty na vysoké rovné platformě, které nosil před lety úplně každý? Tak i tento trend se nám vrátil. Ať už se vám to líbí, nebo ne, jarní ulice jich budou plné.

Ve kterých vyrazíte do jarních ulic vy?
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle