Dřevěné žaluzie Bematech zajistí přirozenost vašeho interiéru

Dřevěné žaluzie Bematech zajistí přirozenost vašeho interiéru

Kategorie: BYDLENÍ

Poptávka po přírodních materiálech na našem trhu funguje bez ohledu na měnící se trendy. Díky široké nabídce ostatních materiálů (hliník, PVC, textilie) je dřevo čím dál více oceňováno pro svůj luxusní vzhled.  



Nespornou výhodou je také možnost barevných úprav rolet. Vedle použití lamel s viditelnou kresbou dřeva jsme v Bematechu schopní lamely lakovat dle vzorníků RAL a NCS. Snadno tak sladíte stínění se zbytkem interiéru.

Užijte si útulnost afrického dřeva

K výrobě vnitřních rolet značky Bematech používáme vrbu Abachi, dřevinu původem z Afriky. Pro zpracování do tenkých lamel se hodí díky požadovaným vlastnostem dřeva. Tato exotická vrba je známá jako lehký a měkký materiál bez suků. Díky nízké tepelné vodivosti navíc dřevěné stínění zbytečně neohřívá interiér.

Dřevěné žaluzie Bematech zajistí přirozenost vašeho interiéru

100 podob dřevěného stínění

K docílení perfektního dojmu z lamelových žaluzií slouží šíře možností povrchových úprav a barevného řešení. Pro přirozený vzhled dřeva lamely ošetříme pro zdůraznění jeho struktury. V katalogu Bematechu najdete žluté, červené, hnědé i černé odstíny dřeva.

Pro větší barevné propojení interiéru se stíněním vyrábíme okenní žaluzie z lakovaných lamel z druhého katalogu. U požadavků na konkrétní barvu zajišťujeme lakování podle vzorníků RAL a NCS, a to se týká všech viditelných částí lamel včetně boků. Propojení lamel prostřednictvím žebříčku nebo pásky nabízíme ve 25 odstínech.

Dřevěné žaluzie Bematech zajistí přirozenost vašeho interiéru

Možnosti žaluzií na míru

Lamely horizontálních žaluzií nabízí značka Bematech v šířce 35, 50 a 70 mm, u vertikálních žaluzií je to jediný rozměr 89mm. Při vytažení se žaluzie shrnou do paketu umístěného pod horním profilem. Jeho výška je přímo závislá na šířce lamel a výšce žaluzie. Z hlediska deklarace funkčnosti žaluzií větších rozměrů uvádí Bematech maximální rozměry horizontálního (š: 3600mm, v: 3500mm) i vertikálního (š: 3500, v: 3000 mm) provedení.

Pečlivý výběr a údržba dřevěného stínění

Při zvažování objednávky žaluzií z přírodního materiálu mějte na paměti, že víc než jiný reaguje na podmínky okolního prostředí. Na životnost stínicího prvku má vliv vlhkost, zvýšená teplota i sluneční záření. Působení prostředí lze částečně omezit speciální povrchovou úpravou. Mimo to se čím dál častěji ošetřují dřevěné žaluzie nehořlavým nátěrem.

Konkrétní kalkulaci a návrh řešení dřevěných žaluzií získáte od Bematechu prostřednictvím nabídky zdarma.

Dřevěné žaluzie Bematech zajistí přirozenost vašeho interiéru
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle