Luxusní dřevěné žaluzie dodají vaší kanceláři styl

Luxusní dřevěné žaluzie dodají vaší kanceláři styl

Kategorie: BYDLENÍ

Žaluzie jako univerzální stínění dobře fungují v obytných, komerčních i administrativních prostorech. Prostřednictvím zvoleného materiálu snadno ovlivníte, zda půjde o ryze funkční prvek nebo doplněk interiéru. Rozšíření umělých materiálů a náhražek znovu zvýšilo zájem o přírodní materiály. To nejlepší, co můžete v kategorii žaluzií dostat, jsou dřevěné lamely. 



Stínění původem z Afriky

V nabídce výrobce zakázkového stínění Bematech najdete žaluzie vyrobené z africké vrby Abachi. Její vlastnosti se skvěle hodí pro výrobu tenkých lamel. Strom je známý lehkým, měkkým dřevem bez suků. Dřevěné žaluzie na míru se hodí do reprezentativních prostor, kde vynikne kresba a odstín dřeva, který lze díky možnosti povrchových úprav ovlivnit už ve výrobě. Elegantní žaluzie tak snadno sladíte se zařízením kanceláře.

Dřevěné žaluzie

Odstín dřevěných žaluzií do oken podle vašeho gusta

Výběr barevnosti lamel je v případě žaluzií Bematech opravdu široký. Při požadavku na zachování dřevěného dekoru můžete volit ze škály mořených lamel. Vnitřní dřevěné lamelové žaluzie lze bez problému lakovat dle vzorníku RAL a materiál ošetřit speciální úpravou. Dřevo, ze kterého jsou lamely žaluzií Bematech vyrobené, stále pracuje, a proto je potřeba ho ochránit před vlhkostí, slunečním zářením a zvýšené teplotě.

Bematech – stínění na míru

Výhodou zakázkové výroby žaluzií je, že jejich rozměr lze snadno přizpůsobit i větším a atypickým plochám tolik charakteristickým pro office a business centra. Z důvodu funkčnosti deklaruje výrobce maximální rozměry doporučené pro žaluzie - š: 3600 mm, v: 3500 mm). Díky výběru lamel snadno zajistíte i zastínění balkonů dřevěnými žaluziemi.

V případě, že máte zájem o konkrétní řešení nebo ceník dřevěných žaluzií, napište si o nabídku zdarma přímo na webu výrobce stínění Bematech.  


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle