Vertikální zahrady přinesou do interiéru život

Vertikální zahrady přinesou do interiéru život

Kategorie: ZAHRADA

Chcete-li oživit stěnu svého obývacího pokoje a osvěžit zde ovzduší, pořiďte si vertikální zahradu.



Jedná se o zelenou stěnu různého tvaru, která je tvořena buď převislými nebo plazivými rostlinami. Vertikální zahrada se hojně uplatňuje, kromě interiérů bytů či kanceláří, také ve vstupních halách administrativních budov, v recepcích hotelů a v podobných prostorách.

Pokud jsou zde vysoké stropy, používají se pro realizaci vertikální zahrady rostliny rostoucí do výšky a umístěné v atypických velkých nádobách. O vertikální zahradu je potřeba náležitě pečovat, proto je výhodnější, svěřit tuto činnost společnosti Jungle Interiors. Údržba spočívá v pravidelném prostříhávání, zavlažování a kontrole, zda se na rostlinách neobjevují škůdci či choroby, které by mohly vést až k úhynu rostlin.

Vertikální zahrady přinesou do interiéru život

Realizace a údržba zahrad

Aby vaše zahrada co nejlépe plnila účel relaxace i estetického dojmu, vyžaduje potřebnou odbornou péči. Nemáte-li příliš volného času ani dostatek zkušeností, svěřte tuto práci raději specializované firmě, kterou je společnost Jungle Interiors. Její architekt vám navrhne kompletní podobu zahrady, kterou po vašich připomínkách firma zrealizuje a postará se i o následnou údržbu.

Samotná realizace zahrad začíná již od terénních úprav, následuje následuje výsadba rostlin a zakládání trávníků. Pokud budete chtít, aby vaše rostliny dobře prospívaly, i když vy nebudete mít čas na pravidelné zalévání nebo budete chtít odjet na delší dovolenou, vyplatí se nainstalovat závlahový systém, který vám společnost zabuduje do trávníku a záhonů.

Každá okrasná zahrada vyžaduje pravidelnou péči spočívající nejen v občasném posečení trávy a zalévání květin. Nemáte-li dostatek času a chybí-li vám i odborné znalosti a zkušenosti, je lepší si domluvit údržbu zahrady. Na Vaší zahradě bude na první pohled patrná profesionální péče a odborné zásahy. Údržba zahrad zahrnuje kromě pravidelné údržby travnatých ploch také prořez a zmlazování dřevin, přesazování květin a jejich ochrana v zimním období, nebo provádění postřiků hubících škodlivý hmyz.

Prodej rostlin

Společnost Jungle Interiors zabývá nejen navrhováním, realizací a údržbou zahrad nebo instalací vertikálních zahrad, ale také prodejem i pronájmem rostlin. Po objednání telefonem či mailem dodá pokojové květiny do tří pracovních dnů. Součástí objednávky může být také pravidelná týdenní péče, což je zajímavé především pro kanceláře nebo hotely a podobná zařízení. V rámci údržbového servisu se společnost stará o zalévání, přihnojování, přesazování, kontrolu škůdců a chorob a další procedury, které mají za cíl zdravý vývin rostlin.

Vertikální zahrady přinesou do interiéru život 
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle