Jak založit s.r.o. snadno a rychle

Jak založit s.r.o. snadno a rychle

Kategorie: FINANCE

Společnost s ručením omezeným je nejobvyklejší formou podnikání. Zakládají ji podnikatelé v nejrůznějších oborech a rovněž rozsah podnikání i velikost společnosti bývá rozmanitá.



Pokud máte podnikatelského ducha, víte co chcete vyrábět či jakou službu poskytovat, nezbývá než si založit svou vlastní firmu.

Mnoho lidí ale odrazuje administrativní náročnost, zdlouhavá jednání na úřadech, vyplňování nejrůznějších dokumentů a čekání na souhlas a nakonec na provedení zápisu do obchodního rejstříku. Všechny tyto úkony ovšem můžete svěřit specializované firmě, která za vás provede založení s.r.o. Vyřídí vše od podání žádosti až po zápis do obchodního rejstříku. Vy se zatím v klidu můžete věnovat rozjezdu své firmy, jednání s obchodními partnery a případně získávání pracovníků.

Založení společnosti s pomocí firmy

Pokud se obrátíte na specializovanou firmu pro zakládání společností, získáte náskok před ostatními a budete mít firmu přesně podle svých představ za nejlepší cenu na trhu a ještě získáte bonus v podobě sídla pro svou novou společnost na dva roky zdarma. Ušetříte tak čas, který byste trávili obíháním úřadů a celý proces provedete v klidu a pohodlí svého domova on-line pomocí formuláře na webových stránkách. S podnikáním můžete začít do dvou týdnů a u založení firmy si vystačíte se základním kapitálem od 1 Kč. Výhodné a kvalitní služby v oblasti založení nabízí portál zalozeni.cz.

Za částku 17 777 Kč získáte:

  • na dva roky zdarma sídlo své společnosti včetně přebírání pošty a notifikace o došlé poště
  • složený základní kapitál ve výši 120 Kč
  • notářský zápis do výše základního kapitálu v částce 200 tisíc Kč a dále pak podle platného notářského tarifu
  • kolky potřebné pro zápis společnosti do obchodního rejstříku
  • volné živnosti (výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • veškeré potřebné dokumenty a samotné podání návrhu na zápis do obchodního rejstříku

Za 17.777 Kč, což je konečná cena bez dalších poplatků tedy získáte kompletně založenou společnost s ručením omezeným včetně sídla a všech dalších nezbytností.

Jak založit s.r.o. snadno a rychle
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle