Odšťavňovač Sana

Odšťavňovač Sana

Kategorie: RECEPTY

Chcete svému tělu dodat vitamíny? Zapomeňte na stoprocentní džusy ze supermarketů, vyrobte si vlastní! Například odšťavňovač Sana je ideálním řešením.



Kdo by neměl radost z předčasného příchodu jara? Ačkoliv je to nezvykle brzo, všechno už se krásně zelená, kvete a většinu z nás už ovládá jarní nálada. A k jaru stejně jako sluníčko neodmyslitelně patří také doplnění vitamínů po zimě. Jenomže jak do sebe dostat potřebné vitamíny, aniž byste museli polykat tabletky nebo jíst celý den pouze ovoce a zeleninu? Zkuste si vyrobit vlastní fresh juice, třeba prostřednictvím odšťavňovače Sana Juicer EUJ-707. Nejenže do sebe dostanete potřebné množství vitamínů, ale navíc si skvěle pochutnáte.

Odťavňovač Sana

Odťavňovač Sana

Je krásný jarní den, sluníčko svítí a vy začínáte mít pořádnou žízeň, vytáhnete tedy z lednice stoprocentní ovocný džus a napijete se. Jenomže místo toho, abyste zahnali žízeň, vás zradí uměle sladká chuť. „Zkusila jsem snad všechny stoprocentní džusy, které naše obchody nabízí, a upřímně většina z nich nemá s ovocem nic společného, je to zkrátka sladká šťáva plná éček a umělých látek. Rozhodla jsem se tedy, že vezmu své zdraví do svých rukou a pořídím si odšťavňovač ovoce,“ popsala Petra Spálená, která pochopila, že nejlepší džus si připraví jen ona sama. „Odšťavňovač jsem se rozhodla koupit hlavně proto, že mně kupované džusy zkrátka nechutnaly, když jsem se však o odšťavňovače začala zajímat podrobněji, zjistila jsem, že při odšťavňování ovoce a zeleniny se do těla dostává daleko více živin, než je tomu v případě, kdy konzumujeme stravu vcelku. Tyto živiny v krabicovém džusu navíc vůbec nenajdete,“ prozrazuje Petra. A má zcela pravdu. Džusy, které běžně naleznete v regálech supermarketů, jsou totiž pasterovány. Tímto procesem jsou zničeny všechny živiny, které by měly být důvodem, proč ovocnou šťávu vlastně konzumujeme. Sana Juicer EUJ-707 je navíc vybaven velmi kvalitním motorem, který má pouze 70 otáček za minutu, čímž se odlišuje od ostatních vysokorychlostních odšťavňovačů. Ovoce a zeleninu tak zpracovává velmi šetrným způsobem, který zajišťuje, že nedochází ke ztrátě vitamínů, minerálů a enzymů, jak tomu může být u jiných odšťavňovačů.

Odšťavňovač Sana

Další milovník kvalitních fresh džusů si vybral odťavňovač Sana především proto, že je schopný zpracovat nejen všechny běžné druhy ovoce a zeleniny, ale i ty problematické. „Mám rád experimentování, takže se nespokojím pouze s pomerančovým džusem, na odšťavňovači Sana se mi líbí, že si poradí téměř s každým ovocem i zeleninou, včetně rybízu,“ popisuje Pavel Nový. Jeho manželka si pochvaluje také zázračné kosmetické účinky těchto šťáv: „Od té doby, co pijeme šťávy z odšťavňovače, se mi výrazně zlepšila kvalita pleti i nehtů. “ Podle zkušeností dalších uživatelů mají ovocné a zeleninové šťávy vliv také na vaši imunitu a zdraví. „Po tom, co pravidelně piju přírodní šťávy, jsem daleko méně unavený, nebolí mě tolik hlava, nemívám rýmu, mám zdravější pokožku, lepší trávení a úplně mi vymizelo pálení žáhy.“

Nyní jsme si ujasnili, že šťáva z odšťavňovače je zdravější než krabicový džus, který běžně naleznete v našich obchodech. Nebylo by však přeci jenom výhodnější jíst ovoce vcelku? Výzkumy dokazují, že nebylo. A to hned z několika důvodů. Dokážete si například představit, že sníte na posezení jeden ananas a za chvíli čtyři banány? Asi jen stěží. Trávení ovoce a zeleniny, které sníte vcelku, totiž trvá 3-5 hodin, při odšťavnění však dojde ke ztrátě vlákniny, zvýší se efektivita trávení a šťávu ze stejného množství ovoce či zeleniny tak dokážete strávit během čtvrt hodiny. V této čerstvé šťávě do sebe celý ananas dostanete jakoby nic, a o to snadněji, když zvolíte raději lahodný koktejl s kapkou něčeho ostřejšího.

Bojíte se, že na každodenní přípravu čerstvé ovocné či zeleninové šťávy nebudete mít čas? Nebojte, příprava zdravého a lahodného freshe trvá jen několik minut, odšťavňovač Sana je navíc lehký nejen na ovládání, ale také čistění. Navíc je dokonale tichý, takže výrobou zdravého nápoje nebudete rušit ani své sousedy.

Odťavňovač
Zdroj: www.eujuicers.cz

Související články:
Test odšťavňovačů 2015


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 SANA se dá pořídit zdarma k tepelnému čerpadlu - Autor: Rem 27. 9. 2014
 Nic proti Sana, ale za ty penize mate 2 hridelovy - Autor: hopo pij17. 5. 2014
 Toto je clanek o nicem. Marketingove informace. - Autor: Kupujte17. 5. 2014
 Perfektní. Jak se liší Sana od Green Line ? - Autor: poptávač27. 4. 2014
 Štávy jsou zdravé - Autor: větvička3. 4. 2014
 Doporučuji - Autor: petr3. 4. 2014




CLUB ŽENA


Lifestyle