Omlazená víčka

Omlazená víčka

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Klinika plastické chirurgie Esthé připravila exkluzivní soutěž o operaci očních víček, která bude provedena renomovaným chirurgem MUDr. Karlem Urbanem.



Na stránkách kliniky www.esthe-plastika.cz naleznete soutěžní formulář, po jehož vyplnění se můžete i vy zařadit mezi adepty/ky vhodné pro operaci. Začátkem dubna pak lékaři Kliniky plastické chirurgie Esthé vyberou nejvhodnější kandidátku/ta. Vítěz získá kromě samotné operace také služby se zákrokem související, tj. předoperační vyšetření a pooperační péči.

Oční víčka jsou funkčně velmi exponovaná, proto také v této oblasti nastávají první viditelné projevy stárnutí pleti. „Věkem dochází ke ztrátě elasticity kůže a na víčkách se vytváří kožní nadbytky. Ty mohou být ovlivněny i dalšími faktory jako dědičnost, typ kůže, životospráva, alergie, onemocnění ledvin atd.,“ vysvětluje Karel Urban z Kliniky plastické chirurgie Esthé. Důležitou součástí operace očních víček je konzultace s odborníkem, který operaci očních víček bude provádět. Vysvětlí pacientce či pacientovi všechny případné dotazy, které se operace očních víček týkají.

Omlazená víčka

U vad očních víček se nejedná pouze o vady estetické, ale i funkční - vyvolávající pocit únavy, bolestivost očí, slzení, zhoršování vidění, bolesti hlavy apod. „Dle dohody s pacientem a stavu tkání, je možno provést operaci očních víček samostatně na horních či dolních víčkách nebo zákrok kombinovat. Operace očních víček, která řeší výše popsanou problematiku, spočívá v odstranění nadbytku kůže víček a v oddělení a vyjmutí tukových váčků,“ popisuje detaily Karel Urban. Zákrok se provádí v místním znecitlivění, protože zvláště při výkonu na dolních víčkách je potřeba spolupráce operovaného. Celkové znecitlivění (narkóza) je možné po dohodě s operatérem a anesteziologem v případě, kdyby zákrok v místním znecitlivění nebyl vhodný.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle