Plnější dekolt zvyšuje sebevědomí

Plnější dekolt zvyšuje sebevědomí

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Inspirace umělců, div přírody, ale také symbol mateřství – ženská ňadra. Možná i proto patří jejich zvětšení k nejčastějším zákrokům plastické chirurgie. V současné době se ženy totiž nemusejí spoléhat výhradně na to, co jim bylo dáno do vínku, ale mohou svůj vzhled vylepšit – decentně, případně i výrazně. Nejedna žena se totiž s plným dekoltem cítí sebevědoměji.



Když ženy přemýšlejí o tom, co by na svém těle mohly vylepšit, většinou přicházejí první na řadu ňadra – mohou si je nechat zpevnit, vyplnit vlastním tukem, zvětšit s použitím implantátů či naopak zmenšit. Zvětšení prsou je v oblibě bezesporu na prvním místě, přičemž nejčastější volbou jsou implantáty. Jejich použití je vhodné pro všechny ženy, které nejsou spokojeny s tvarem svého poprsí. Silikonové implantáty, jejichž vývoj a výroba probíhá již déle než 60 let, tělo dobře přijímá a jsou zárukou přirozeného vzhledu ňader. Také mají několikaletou záruku. I když tedy americká léková agentura doporučuje jejich výměnu po deseti letech, výrobci jejich životnost neomezují a u implantátů kvalitních výrobců žádné riziko nehrozí ani po uplynutí této doby. Nutno ovšem podotknout, že deset let představuje velmi dlouhé časové období, kdy tělo může projít nejrůznějšími změnami, takže mnoho žen možnost úpravy ňader po uplynutí dekády spíše uvítá. „U nás používáme implantáty značky Motiva, které se vyrábějí v široké paletě velikostí a tvarů, takže dokážeme vyhovět prakticky libovolnému přání. Implantáty této značky představují naprostou špičku v oboru,“ vysvětluje Anna Bradejs, zakladatelka a partnerka pražské kliniky estetické chirurgie Brandeis Clinic.

Zvětšení prsou pomocí implantátů předchází konzultace s lékařem, během něhož je klientka seznámena s veškerými relevantními informacemi včetně vedení operačního řezu a umístění implantátů. Zákrok se provádí v celkové anestezii, trvá přibližně hodinu a klientka zůstává po dobu 1–2 dnů hospitalizována na klinice. Poté odchází domů, ovšem doporučuje se, aby přibližně dva týdny dodržovala klidový režim. Asi měsíc po provedení augmentace musí nosit podpůrnou podprsenku a konečný výsledek operace se ukáže po uplynutí tří měsíců, kdy se tvar prsou ustálí.

Klientka se v každém případě může těšit na naprosto přirozený tvar ňader, plný dekolt a zvýšení sebevědomí – vždyť přesně to je nejčastější důvod, proč se ženy pro tento zákrok rozhodují.

Další informace nejen o zvětšení prsou naleznete na Univerzitě krásy.

Plnější dekolt zvyšuje sebevědomí
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle