Novinka proti kocovině

Novinka proti kocovině

Kategorie: INMAGAZIN MUŽ

Také to znáte? Z nevinného posezení s přáteli se stane bujará zábava a ačkoli jste si předsevzali, že to tentokrát nepřeženete, zase jste v tom a víte co bude druhý den následovat – kocovina.



Rád bych Vám v krátkosti představil firmu Suricate eyes s.r.o., která je výhradním distributorem čistě přírodního přípravku proti kocovině Suricate eyes v České republice a na Slovensku. Firma Suricate eyes s.r.o. byla založena v roce 2011 a jejím hlavním a jediným zaměřením je prodej tohoto jedinečného výrobku.

Firma Suricate eyes s.r.o. má sídlo v Českých Budějovicích, kde má i svůj centrální sklad, odkud zásobuje své klienty z celé republiky. A proč se firma zabývá právě prodejem výrobku proti kocovině? Byla tak trochu náhoda, kdy se majitel firmy setkal s profesorem Jahodářem, naším předním fytotoxikologem a farmakobotanikem, a po několika hodinovém rozhovoru bylo jasné, že „díru“ na trhu je nutné zacelit.

Proti kocovině

Díra je zacelena, novinka proti kocovině na trhu a zkušenosti s novým preparátem jsou vynikající. Nejen že předchází kocovině, ale také chrání játra před účinky alkoholu a výrazně antioxidačními účinky přispívá k jeho rychlejšímu odbourávání.

Jak užívat Suricate eyes?

Suricate eyes je aplikován v kapslích velikosti 0, kdy jedna doporučená dávka jsou 2 kapsle. Na blistrové kartě je umístěno 10 kapslí, tedy 5 doporučených dávek. Blistrová karta je zasunuta do papírového návleku (spotřebitelského obalu), který je potištěn veškerými údaji o produktu a návodem na užívání.

Pro maximální účinnost je vhodné užít 2 kapsle půl hodiny před začátkem konzumace alkoholu. Pokud to nelze realizovat, tak co nejdříve po začátku konzumace. Při vypití většího množství alkoholu je doporučeno užít další 2 kapsle. Suricate eyes - čistě „přírodní produkt“.

Zdroj: www.suricateeyes.cz

Související články:
Jak na kocovinu


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 stejně je divné, že Pražáci kupuji burčák - Autor: fakt nechápu26. 9. 2011
 Zajímavé - Autor: skarabeus25. 9. 2011
 fascinují mne lidé, kteří kupují "burčák" - Autor: kouzlo25. 9. 2011




CLUB ŽENA


Lifestyle