Calzedonia představila v Rimini novou kolekci plavek

Calzedonia představila v Rimini novou kolekci plavek

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Calzedonia představila v Rimini novou kolekci plavek a plážového oblečení na velkolepé show.



Italská módní značka Calzedonia představila kolekci plavek a plážového oblečení pro letošní letní sezónu. Velkolepá prezentace nové kolekce pro vybrané osobnosti a média z celého světa se konala 16. dubna v přímořském letovisku v Rimini, které je přímo ztělesněním italské letní dovolené a bylo pečlivě vybráno z ostatních lokací jako ideální dějiště letošní Calzedonia show. Hlavními hvězdami večera byly zpěvačka Kesha a herečka Sarah Jessica Parker. Dalšími významnými hosty byli například Tali Lennox, Leigh Lezark, Ireland Baldwin, Poppy Delavigne nebo Tyson Backford.

plavky Calzedonia

Letní plážovou kolekci 2013 tvoří několik osobitých linií. Zasněná, okouzlující, vintage a přesto moderní, přesně taková byla Calzedonia show, která hosty a televizní diváky zavedla na cestu napříč historií od roku 1930 přes šedesátá léta až do současnosti, kde vyvrcholila živými barvami léta 2013.

Portfolio skupiny Calzedonia group tvoří čtyři značky - Calzedonia, Intimissimi, Tezenis a Falconeri. Společně vytváří mimořádně atraktivní nabídku kolekcí spodního prádla, volnočasového oblečení, plavek a punčochového zboží. V segmentu spodního prádla je skupina Calzedonia group suverénním leaderem na trhu. Modely jsou dílem invenčních italských návrhářů, kteří jsou vždy o krok napřed, dobře vědí, co je právě trendy, i co bude „in“ v následující sezóně.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle