Kolekce WIDE OPEN značky THEO

Kolekce WIDE OPEN značky THEO

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Designérka Matali Crasset připravila ve spolupráci se značkou THEO novou kolekci brýlí. Kolekce s názvem Wide Open představuje symbiózu mezi zdravou dávkou odvahy, láskou k současnému designu a vášní pro barvu.



Je to poprvé, co tato belgická značka spolupracuje se s nějakým zahraničním designérem. A je vidět, že se to vyplatilo.

Kreativita

Od začátku bylo jasné, že obě strany mají mnoho společného. Matali Crasset se nebojí hledat nové a nevyšlapané cesty, stejně tak jako Theo. S dostatkem kreativity, volného ducha a radosti ze života tak jeden druhému rozšířili obzory. Kolekce se skládá z 8 optických a 4 slunečních brýlí, ve 46 barevných kombinacích. Každý model je pojmenován po svém charakteristickém vzhledu: Audacieux, Im-plique´, Impulsif, Spontane, Rebelle, Delicat, Con Ant, Reveur, Averti, Expressif, Curieux a Sensible. Tato kolekce tak připomíná, jak moc brýle přispívají k tvorbě vlastní identity.

Kolekce WIDE OPEN

Design není vše

Krásný design je jedna věc. Ale pro značku Theo je důležité vytvářet i pohodlné brýle. Brýle z nové kolekce jsou proto díky použitým materiálům velmi lehké a odolné zároveň. Sluneční brýle jsou vybaveny skly značky Essilor. Vnitřek skel je navíc ošetřen vícevrstvým povrchem, jež zabraňuje rušivým odleskům.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle