Kolekci s.Oliver dominují barevné džínsy

Kolekci s.Oliver dominují barevné džínsy

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

V únorové denimové kolekci módní značky s.Oliver dominují barevné džínsy. Německá módní značka s.Oliver na prodejnách představí kolekci orientovanou především na barevný denim v únoru 2013.



Doslova nestárnoucí a stále atraktivní džínovina si svou přízeň získává již řadu generací, za celou dobu ji vystřídalo několik trendů, vzpomeňme na hippie styl, mrkváče či vysoký pas.

Džínová móda

Džínová móda je pohodlná pro ženy i muže, neutrálně kombinovatelná s možností experimentů, a to jak ze strany módních návrhářů, tak i nás, nositelů džínového oblečení, a bezpochyby snadno udržovatelná. Není proto divu, že se k tomuto vděčnému materiálu ve svých nových kolekcích neustále navracejí přední oděvní firmy. Německá módní značka s.Oliver na prodejnách představí kolekci orientovanou především na barevný denim v únoru 2013. Denimové kousky jsou však k dostání průběžně po celou sezónu jaro/léto 2013.

s.Oliver a nová kolekce

V nabídce jsou produktové řady QS by s.Oliver a s.Oliver Casual pro ženy i muže

Jeden z nejpoužívanějších materiálů vůbec je oblíbený všemi, nezáleží na pohlaví, věku ani zemi, ve které žijeme. Baví nás nejen pro své užitné vlastnosti, ale také díky hravosti a přizpůsobivosti aktuálním trendům. V únorové kolekci módní značky s.Oliver najdeme džínové košile, bundy, kalhoty, sukně i doplňky. Tradiční střihy a odstíny rozšíří nabídka barevných džínsů, kalhot s bělenými prvky, mačkanými efekty, záplatami i kšandami. Dominují potisky, především dámské kolekce přinesou vzory květin, puntíků i zvířecích motivů, natištěné na barveném podkladu. Na své si přijdou milovnice tzv. plísňáků i "boyfriend" střihu. Vytvořit lze volnočasový i elegantní outfit, důležité je zvolit vhodný střih, kterým zdůrazníte přednosti a potlačíte nedostatky postavy. Klasickou denimovou košili můžete kombinovat s barevnými kalhotami i manšestrem. Obléci ji lze samostatně, dokonale pod ni však padne bílé tílko. Džíny zvýrazníte zajímavým svrškem, nosit se budou košile volného střihu se sportovními potisky, nebo naopak elegantnější blůzky s výšivkou. Tzv. trubicové či "skinny" jeans skvěle doplníte jemnou halenkou s vázankou u krku. U výrazných džínsů se držte spíše jednodušších svršků i doplňků. Pánové se mohou těšit na tmavé džíny - čisté, se záplatami i kontrastním prošitím. Trendy je snížený sed, spíše zúženější nohavice šité do tvaru "O", vše kvůli zvýraznění postavy. Smysl pro detail podpoří probarvené prvky na stehnech, kolenou a hýždích, tvary kapes i netradiční knoflíky.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle