Kvalitní podzimní obuv

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Baleríny stále patří mezi top u ženské obuvi. Ač nejsou nikterak zateplené, v babím létě jsou ideální.



Venku je stále slunce, ale dokáže se i zatáhnout a pěkně pršet. Když máte při ruce deštník, vůbec nevadí, že máte balerínky. Jsou sice nižší, tzv. kotníčková obuv, ale popularity nabývají praktičností a designem. Málokterou botu si totiž můžete jen tak nazout bez dlouhého předklonu a vyjít do ulic. Navíc jsou opravdu trendy, protože jejich výběr se dá zacílit ke každému outfitu, ať máte kalhoty nebo sukni (balerínky s hvězdami, kytičkami, džínové, s páskem, bez pásku, jednobarevné, ale i vícebarevné).

Každý rok tak vynikají různé sezónní hity. Značka Geox Respira přichází s balerínami s využitím džínoviny a lesklých flitrů - Geox Plie baleríny jeans. Jsou úžasné už jen tím, jak vypadají. Jsou zárukou rychlého nazutí a pohodlné chůze. Podobnou verzí balerín jsou mokasíny. Jsou to vlastně jakési polobotky v elegantnějším stylu. Rieker je v tomto ohledu velmi známou značkou, která vyrábí mokasíny na reprezentativní úrovni. Rieker Jeanslack / Kalbvelour beige jsou dokonalou souhrou moderních vlastností, které se vám na podzim budou hodit.

Jelikož bude sklonek léta považován za léto indiánské, jak jinak upoutat pozornost, než právě džínovinou, kůží nebo třásněmi. V těchto botách vám nebude zima ani v říjnu, jsou určeny i do minusových teplot. Stále jsme se vám netrefili do vašeho vkusu? Možná vás zaujmou letní kozačky Tamaris desert leather s malinkým podpatkem. Letní kozačky by neměly chybět žádné ženě. Jejich perforované provedení jim propůjčuje vzdušnost. Noha se v nich nepotí, jsou dobrou variantou pro chladnější rána i večery. Můžete si do nich totiž v klidu vzít ponožky, což u balerín a mokasín až tak vhodné není (lepší je silonka či jiná slabá punčoška). Ženskost si zachováte v lodičkách na platformě, jestli vám z nějakého důvodu nevyhovuje podpatek. Dámské lodičky beige jsou nenápadné, přesto šik.

Pokud máte raději sportovnější styl, jistě nepohrdnete obuví Ecco, je komfortní a dá se využít k různým outfitům, jak podle barvy, tak i materiálu. Dokonce i pro muže jsou tu společenské boty z těchto řad Ecco Cairo black leather. V kurzu je stále textílie, syntetika i kůže, která dává vznik opravdu neotřelým hitům sezóny.

Zdroj obrázků: RejnokObuv.cz

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle