Nejžhavější trendy jara 2017

Nejžhavější trendy jara 2017

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Jaro udeřilo v plné své síle a s ním nastává i období nevyzpytatelného počasí. Ale co si pořídit za nové kousky, abyste i letos byli IN? Nebojte se, jaro přináší nabídku stylového, krásného a zároveň sexy dámského oblečení, ze kterého si vybere každá z vás. Nechte se inspirovat!



Padnoucí džíny – to je prostě základ!

Ano, i letos pofrčí klasické džíny, které se na módním trhu drží už řadu let. Ať už máte ráda džíny upnuté či volnější – v každých letos zazáříte. Největším hitem jsou ale džíny s prodřeným efektem, které mají neopakovatelný styl. Navíc džíny mají tu výhodu, že se hodí skoro ke každému oblečení, tudíž je jednoduché je sladit.

Co se týká barvy džínů, volili bychom spíše světlejší barvy, které rozjasní váš outfit. Jaro si totiž především žádá barevnost!

Bez bundičky ani ránu

Jelikož je na jaře nevyzpytatelné počasí – zaručeně by ve vašem šatníku neměla chybět lehčí bundička. Stoprocentně bychom volili bundy na jaro, protože když je venku krásně, stačí si bundu přehodit přes kabelku. Naopak když je chladnější počasí, tuto bundu po ruce uvítáte. Největší comeback letos slaví bombery!

Nakoukněte do pánského šatníku

Nebojte se zabrousit do pánského šatníku a mrkněte na kostkované košile – když si takovou košili zavážete kolem pasu přes letní šatičky, budete k zulíbání!

Ale i v dámském sortimentu košil najdete poklady. Ty jsou a vždycky budou trendy, zvlášť když si pořídíte košili s pestrými barvičkami či s květovanými vzory. Krásně se hodí jak k džínům, tak i k legínám. Záleží jen na vás, jakou variantu si zvolíte. Rozhodně s košilí nic nezkazíte!

Trendy jaro 2017

Slaďte to s botami!

Nesmíme zapomenout na důležitou část našeho celkového looku a tím jsou boty. Právě boty doplňují outfit k dokonalosti. Volte boty, které se hodí k vašemu stylu oblékaní. Na jaře jsou však trendy letní kozačky, které prodlouží vaše nohy! Chcete-li si pořídit otevřené boty volili bychom klasické baleríny či espadrilky. Můžete si vybrat na klínu či zvolit spíše sportovnější variantu.

A co nosíte na jaře vy? 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle