Nová kolekce Pietro Brunelli Milano

Nová kolekce Pietro Brunelli Milano

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Nová kolekce Pietro Brunelli Milano – nadčasová elegance do vašeho šatníku



Kolekce jaro léto 2013 italské módní značky Pietro Brunelli Milano, podporuje přirozenou krásu žen v každém období jejich života. Zahrnuje totiž jak těhotenskou, tak i klasickou dámskou módu. Tyto dvě linie se volně prolínají v jedné ucelené kolekci, a proto lze modely nosit nejen v období před porodem, ale také i dál po něm. Promyšlené střihy dávají vyniknout elegantnímu tónu skvěle padnoucích topů, overalů, tunik a šatů. Díky flexibilním materiálům se oblečení plně přizpůsobí aktuálním tělesným tvarům a vždy bude vypadat velmi slušivě a žensky.

Pietro Brunelli Milano

Modely z kolekce jaro léto 2013 značky Pietro Brunelli Milano jsou vyrobeny pouze z prvotřídních materiálů, které jsou maximálně prodyšné, velmi jemné a příjemné na dotek. Kolekce zahrnuje jak jednobarevné modely v odstínech červené, zelené, modré či béžové, tak i modely s pestrými potisky květin, proužků nebo se zvířecími motivy. Vše se hodí na každodenní nošení a prezentuje klasickou italskou eleganci, která bude slušet každé ženě při plnění pracovních úkolů, ale i v jejích volných chvílích.

Módní kolekci Pietro Brunelli Milano v České republice prodává stejnojmenný butik v centru Prahy, v ulici v Kolkovně 4. Na výběr je zde také sortiment moderních praktických tašek a doplňků, nejen pro maminky, od designerských značek Storksak a Babymel.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle