Novou kolekci představuje Bakošová videoklipem

Novou kolekci představuje Bakošová videoklipem

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Představení své nové mini kolekce IMAGO pro podzim a zimu 17/18 pojala módní návrhářka Josefína Bakošová netradičně – uvedením ve videoklipu. A netradiční není jen představení!



Ve videoklipu se představí jen dva druhy oděvů – šaty a trička, které jsou dostupné ve třech barvách, a to černé, světle šedé a jemně růžové. Prvkem, který vévodí všem kusům je geometrické vyobrazení motivu kapky, který symbolizuje začátek nového života, který je nezbytný pro přerod v IMAGO dospělého jedince.

Kolekce Josefíny Bakošové

Střih šatů a triček je pro návrhářku Bakošovou typický: „Zvolila jsem osvědčené, lehce oversized střihy, krátké rukávy s ledabyle ohrnutými lemy a prodlouženou zadní délku. Každý kus je tak minimalistický a přesto zajímavý, ale hlavně lehce kombinovatelný,“ vysvětluje Josefina. Šaty Josefína doplnil jednoduchými pásky, které zdůrazní pas a ženské postavy obecně.

Tato kolekce je ještě doplněna o lehce upravené modely z kolekcí předešlých. „Jde především o kosmetické úpravy typu změny linie pasu pomocí nařasení a všití gumové vsadky, či doplnění barev krásných pro jarní a letní období, jako je například světle modrá,“ doplňuje návrhářka.

Stěžejními prvky stylu Josefíny Bakošové jsou kvalitní materiály, jednoduché střihy, variabilní kabáty a asymetrická košile. Její oblečení nosí například Petra Nesvačilová, Bára Poláková, Lenka Krobotová či David Koller.

Kolekci si prohlédněte ve videu mladého režiséra Štěpána FOK Vodrážky.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle