Anglická móda pro muže značky Saxoo

Anglická móda pro muže značky Saxoo

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Anglická móda pro pány značky Saxoo -London oblékne muže od hlavy až k patě do outfitu pro každou příležitost. Oblečení, které je inspirováno londýnským clubwear stylem a je vyráběno jen v limitovaných edicích.



Přes den za elegantního pána v perfektně padnoucím obleku, večer za příjemného společníka ve stylovém neokoukaném modelu. Vždy skvěle a nápaditě oblečen – to je základ úspěchu dnešního moderního muže. Anglický clubwear styl v českých ulicích moc často nepotkáme, proto pánové, kteří chtějí být opravdu jedineční, se pro značku Saxoo-London nadchnou a její nápadité modely různorodých kolekcí přijmou za své.

Saxoo-London

Značka Saxoo-London byla založena roku 1999 a od té doby přispívá světu módy vysoce stylovým a zároveň elegantním oblečením pro muže, kteří módu sledují, a není jim lhostejné, v čem vyjdou na ulici. Oblečení lehce extravagantní, přesto nepostrádající vkus, není určeno davu, vyrábí se v limitovaných edicích tak, aby muži, kteří ho nosí, byli ve svém trendy outfitu nepřehlédnutelní.

Sortiment obchodu Saxoo-London dovolí mužům obléknout se do této londýnské značky opravdu od hlavy až k patě – zahrnuje spodní prádlo, rozmanitou nabídku společenských kalhot i džínsů, přes trička, košile, svetry nebo saka až po doplňky, jako jsou pásky, tašky nebo kravaty. Za outletové ceny ve Fashion Areně lze snadno a stylově oživit celý pánský šatník.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Nevypadá to nezajímavě - Autor: D1. 12. 2012




CLUB ŽENA


Lifestyle