Nová kolekce Pal Zileri LAB podzim-zima

Nová kolekce Pal Zileri LAB podzim-zima

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Ústředními motivy nové kolekce italské módní značky Pal Zileri LAB jsou materiály, transformace a barvy.



Jednou z hlavních myšlenek je se svobodou volby míchat odstíny, jako jsou například chrpově modrá, okrově žlutá a teplá oranžová. Jednotlivé kusy z kolekce mohou být libovolně kombinovány s dalšími tak, aby vyhověly každé situaci.

Kolekce Pal Zileri Lab je rozdělena do tří částí dle barev:

BLACK "MUD" – Zde jasně dominuje černá, použitá v elegantních barevných kombinacích s šedou a bílou.
GREY VIEW – Šedá v dokonalé harmonii s bílou a dalšími klasickými zimními odstíny.
MEN AT WORK – Tóny míchané s metropolitním aspektem, výrazné kombinace různých odstínů modré, šedé a žluté. Inovace spočívá také ve vložení barevných spodních linií do bund.

Pal Zileri LAB

V nové kolekci se objevují inovativní prvky

V nové kolekci Pal Zileri Lab se objevují inovativní prvky jako například kožené rukávy nebo kožené záplaty na obleku. Kabáty jsou lehké, stejně jako prošívané bundy. Najdeme zde také moderní kabáty z ovčí kůže, perfektně padnoucí saka, příjemné pulovry a kalhoty a košile užších střihů. Z materiálů se objevuje flanel, denim, úplet, kašmír, hedvábí nebo vlna. Některé z nich mají nové netradiční úpravy. Kolekce dále obsahuje také doplňky, jako u například šály a kravaty se stejnými vzory, pásky nebo tenisky v kombinaci kůže a technických materiálů.

Pal Zileri LAB, to je laboratoř

Pal Zileri LAB, to je laboratoř nového člověka. Muže, který si pamatuje a zná svou minulost, ale je schopný utéct od přísných pravidel svého starého stylu. Muže, který se už nechce cítit stísněně v uniformě, ale chce vyjádřit sebe sama pomocí rafinované výstřednosti. Kolekce Pal Zileri LAB jsou kombinací formálního vzhledu a sportovního oblečení, a obsahuji také množství doplňků, jako jsou kravaty, pletené zboží, boty a šály.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle