Pal Zileri přichází s novou letní kolekcí

Pal Zileri přichází s novou letní kolekcí

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Pal Zileri přichází s novou letní kolekcí z řady Lab, což je sportovnější, mladistvější a také cenově dostupnější linie.



Sportovnější, mladistvější a cenově dostupnější linie

Italská módní značka Pal Zileri přichází s novou letní kolekcí z řady Lab, což je sportovnější, mladistvější a také cenově dostupnější linie.

Pal Zileri  

Nová kolekce

Nová kolekce odráží momentální světové trendy. Najdeme v ní perfektně padnoucí saka, kalhoty, pulovry, trička a sportovnější bundy. Objevují se zde potisky, jako jsou pruhy nebo kostky. Pruhy zdobí také lemy svetříků. Z barev zde jsou použity klasické tmavé odstíny, jako jsou černá, tmavě modrá a šedá, ale také světle přírodní barvy, doplněné o červenou, modrou a bílou.

Kolekce sedne přesně na míru muži, který má rád sportovní eleganci v klasickém italském pojetí. Obchod s luxusní módou a doplňky pro pány, Pal Zileri se nachází v Praze na adrese Staroměstské náměstí č. 8. Proslulá italská módní značka Pal Zileri se prezentuje ve dvou řadách - klasická elegantní řada PAL ZILERI a sportovnější a také cenově přístupnější Pal Zileri – LAB.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle