Pánská kolekce O´Neillk pro rok 2009

Pánská kolekce O´Neillk pro rok 2009

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Nová kolekce O´Neill je poprvé v historii rozdělena do dvou kategorií- casual (pro běžné) a active (pro aktivní nošení). Vývoj produktů s ohledem na jejich využívání není pro značku O´Neill žádnou novinkou, ale individuální péče věnovaná každému kousku oblečení zvlášť ano.

full-903104.jpgCharakteristikou této kolekce je již tradičně spolupráce s jedinečnými módními návrháři, stejně jako sledování trendů ve stylech a materiálech. Rovnováha mezi výběrem stylu a použitými materiály musí být v perfektní harmonii. Kolekce vznikla nejen pro příznivce boardových sportů, ale i pro ty, kdo hledají inspiraci v jejich životním stylu. Máte-li zájem dozvědět se o kolekci O´Neill pro jaro a léto 2009 více, čtěte dále..

 

Pánská kolekce active

 

Letošní letní pánská kolekce active je kromě tradičního spojení inovace a designu taktéž specifická využitím materiálu GORE-TEX® Paclite® a ojedinělou spoluprácí s umělci Reubenem Rudem a Tomem Killionem ze Severní Kalifornie.

 

Plavecké šortky

 

Pro šortky z letošní letní kolekce jsou charakteristické různé typy potisků a pevný materiál, který je jejich nejdůležitějším atributem.

 

O´Neill vyvinul celkem tři různé typy:

Hybrid - charakteristický svou všestranností díky použití rychle schnoucích tkanin,

Superfreak - použití tzv. psycho stretch tkaniny a 5mm neoprénové perforace zajišťuje super pružnost a pohodlí,

Hyperfreak - použití hyperstretch tkaniny, poskytující maximální flexibilitu.

  

Řada signature

Surfaři z týmu O´Neill- Jordy Smith, Cory Lopez a John John Florence se každý připojili prostřednictvím svého podpisu k jedinečné kolekci šortek pro jaro/léto 2009. Jordyho šortky jsou vyrobeny v typu Hyperfreak s přidáním 3mm neoprénové vložky. Součástí jejich designu je již tradičně Jordyho oblíbená inspirace jihoafrickou vlajkou a vzorem zebřích pruhů.

 

Explor 4 – „four season gear keeping you out there“

 

Z hlediska technických vlastností musí být právě tato část celé kolekce technicky nejlepší. Protože se prezentuje jako kolekce do každého ročního období, jsou pro ni vlastnosti jako prodyšnost, nepromokavost a funkčnost hlavním výrobním atributem.

 

Největší dominantou této kolekce pro letošní jaro/léto je tzv. GORE-TEX® Paclite® Shell jacket, tedy bunda vyrobená z goretexového materiálu. Je to vůbec poprvé, kdy O´Neill zařadil tento typ materiálu do své letní kolekce. A rozhodně ne naposledy.. Právě použití goretexového materiálů totiž zajišťuje tu nejvyšší kvalitu a zároveň pohodlí, a to za každého počasí.

 

Pánská kolekce casual

 

Ruku v ruce s novými módními trendy jde pánská kolekce pro běžné nošení. Využívá kvalitní materiály, dobře padnoucí střihy a jedinečný design za použití konvenčních grafik. A právě díky volbě materiálů jedinečné kvality a střihům pánských košil udělala tato kolekce obrovský krok kupředu. Příkladem tohoto úspěchu je například košile Oceanside, která kombinuje použití různých typů látek.

 

Odrazem dědictví a historie značky O´Neill je tričko Takayama s potiskem starého inzerátu O´Neill z roku 1960, na němž je obrázek surfujícího Pata, syna samotného zakladatele značky- Jacka O´Neilla.

 

Jedinečné tričko Big Rock s dlouhým rukávem je ideálním svrškem pro teplé letní večery po surfování, díky materiálu připomínajícím moskytiéru.

 

Další vychytávky se v kolekci casual podepsaly na tričkách. Klasický proužkovaný vzor se  objevuje na polo tričku Lighthouse Polo nečekaně na zadní straně a jedinečný Argyll vzor se objevuje na vnitřní straně trika Tigertail. Tyto vlastnosti dávají tričkám více charakteru a sportovního ducha.

 

Stejnou pozornost soustředí kolekce i na výrobu džín a kalhot. Kvalita využívaných tkanin se opět zdokonalila. Pro kalhoty Riddle Pant se například používá tzv. Salvedge džínovina, jedna z nejkvalitnějších džínovin, která se vyrábí na speciálních přístrojích.

 

Pánské doplňky

 

Neoprénová řada Mutant je výrazným prvkem kolekce. Není to však jen neoprén, co do pánských tašek O´Neill přidává, ale například i voděodolné zipy z neoprénových obleků. Řada pánských tašek Canvas Messenger je úplnou novinkou v této kolekci. Potisky se stejně jako zbytek celé kolekce inspirovaly pobřežím severní Kalifornie.

 

Velkou pozornost věnuje tato kolekce páskům. V jejich nové řadě stojí za zmínku kožené pásky Leather Studs a Printed Leather.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle