Pietro filipi uvádí Aňu Geislerovou

Pietro filipi uvádí Aňu Geislerovou

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Pietro filipi uvádí Aňu Geislerovou v nové podzimní kolekci pro rok 2010



Aňa Geislerová

Renomovaná, ryze česká, módní firma pietro filipi přichází s kolekcí podzim/zima 2010, její uvedení provází velkorysá kampaň v hlavní roli s novou tváří značky, herečkou Aňou Geislerovou. Aňa Geislerová se do modelů pietro filipi nejen ráda obléká, ale stala se také aktivní spoluautorkou části kolekce výstižně nazvané Aňa for pietro with love.

Pietro filipi uvádí Aňu Geislerovou

Nová kolekce podzim/zima 2010

Nová kolekce podzim/zima 2010 nabízí stylové oblečení z prvotřídních materiálů určené pro nejrůznější příležitosti. Kolekce jsou inspirovány 80. léty, vrací se silueta tvaru X se zdůrazněnými rameny, vycpávkami a zvýšeným pasem. Barevně se kromě černobílé klasiky objevují především jemné pastelové barvy, jako je růžová, béžová nebo šedá. Kolekce odráží světové trendy interpretované v osobitém pojetí, s jasným rukopisem značky pietro filipi. Za pozornost rozhodně stojí i pánská módní linie. Základním materiálem je tvíd, výrazné je dvojité zapínání kabátů, štíhlá silueta sak i kalhot, menší košilové límce doplněné úzkými kravatami. Pro skutečné módní labužníky jsou určeny prémiové obleky, vyrobené z nejluxusnějších materiálů s příměsí kašmíru a hedvábí.

Vyspělé, sofistikované, prémiové

Právě takové jsou produkty pietro filipi - od klasické formální a společenské business módy (která v podání pietro filipi vůbec není nudná), přes smart casual, až po neformální volnočasovou sekci a doplňky. Všechny produkty zároveň reprezentují nadčasovou a (podle stabilně vysokého počtu spokojených zákazníků soudě) také úspěšnou filozofii firmy: být autentický a vytvářet sofistikovanou módu, která musí lidi bavit.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle