Zkraťte to v létě s Icebreakerem

Zkraťte to v létě s Icebreakerem

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Lehké šortky a kalhoty, které doplní systém vrstveného oblečení z merina. Icebreaker vás oblékne v létě 2013.



Icebreaker poprvé přichází s tkanými šortkami určenými pro muže i ženy a rozšiřuje tak svou nabídku vrstveného oblečení z merina. Dobrodružství doma i na cestách může začít. „Společnost Icebreaker pochází z Nového Zélandu, který leží takříkajíc na spodku světa, takže už byl čas zaměřit se také na spodní díly oblečení,“ uvedl David Chovanec, Marketing & PR Manager Icebreaker Czech Republic s. r. o. a dodal: „Naše kolekce cestovního oblečení Journeys už dlouhou dobu nabízela topy, šaty i sukně vhodné pro nošení ve městě, které nyní mohou milovníci jemného merina kombinovat i s kolekcí šortek a kalhot.“

Šortky Journeys

Šortky Icebreaker určené pro volný čas jsou vyrobeny z keprové tkaniny a nabízejí nenápadně promyšlený vzhled. Díky tkanině sestávající ze 70 % z merina a z 30 % z organické bavlny jsou výjimečně odolné a drží tvar, přitom jsou lehké, velice prodyšné a nenáročné na údržbu – díky těmto vlastnostem se jedná o dokonalé cestovní šortky do města i na výpravy do přírody.

„Pro pány máme na výběr mezi šortkami nad kolena Escape opatřenými čtyřmi kapsami a delšími šortkami Seeker v army stylu. Dámy si mohou vybrat mezi šortkami Via a prodlouženými šortkami Shorts s rolovacími nohavicemi,“ vysvětlil David Chovanec.

Icebreaker

Kalhoty Journeys

Kalhoty pro muže Escape jsou opatřeny všitým stahováním v pase a nabízejí prostorné přední kapsy a volný střih. Díky pohodlnému pasu a volnému střihu jsou ženské kalhoty Villa Crop ideální pro cesty letadlem, zatímco univerzální legíny Villa Crop je možné kombinovat se šaty, sukní i tunikou.

Všechny kalhoty jsou vyrobeny z materiálu s příměsí vláken LYCRA®, které dodávají oblečení pružnost a brání jeho vytahání.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle