Geoshopping změní váš pohled na nakupování

Geoshopping změní váš pohled na nakupování

Kategorie: PRAKTICKÉ

Už se vám někdy stalo, že jste se připravovali na nějakou společenskou akci a neměli jste co na sebe? V takovém případě vás jistě napadne zajít do nějakého pěkného obchodu. Kde ovšem najít nějaký obchod, který má pěkné věci a ještě ve slevě? Dříve bylo zapotřebí se prodírat mnoha obchody, dnes už lze tuto záležitost vyřešit velmi elegantně. Stačí k tomu mobilní telefon.



K nakupování a hledání výhodných akcí se využívá geoshopping. Pro mnohé je to nový pojem, jde ovšem o vyhledání slev, akcí nebo obchodů, ve vašem okolí, které se vám zobrazí na mapě. Možnosti se vám na mapě nejen zobrazí, ale lze si zobrazit informace o akci a následně vás aplikace dovede do obchodu přímo prostřednictvím GPS. Jedná se o unikátní aplikaci AKCEHNED.CZ, za jejíž existencí stojí společnosti EMAK a Great Business.

Slevy máte neustále u sebe

Aplikace je zaměřená na všechny typy událostí, které byste jen mohli potřebovat. Mohou to být zajímavé slevy, kterých byste rádi využili, ale může jít třeba i o sportovní vyžití. Pokud jste se s rodinou rozhodli podniknout hezký výlet do cizího města, tak s aplikací můžete snadno najít divadelní představení, nejbližší kino, koupaliště, restauraci, nebo jiné zajímavé rozptýlení. Skvělou zprávou je, že aplikaci lze využívat snadno z každého chytrého telefonu s androidem. Můžete ji mít tedy po ruce neustále. A pokud se ocitnete v bezradné situaci, tak stačí vzít telefon a opět vyhledat potřebné místo. Práce s aplikací je velmi snadná a výrazně ulehčí život.

Projekt

Projekt je výhodný jak pro uživatele aplikace, tak i pro firmy, které mohou jejím prostřednictvím snadno informovat o svých akcích a tak snadno získat velké množství nových klientů. Jestliže chcete zmodernizovat vaše možnosti nakupování, tak AKCEHNED.CZ je skvělou příležitostí.

Aplikaci stahujte zdarma ZDE

Zdroj: www.akcehned.cz
www.zstyl.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle