Máte dostatek pomocníků v kuchyni?

Máte dostatek pomocníků v kuchyni?

Kategorie: PRAKTICKÉ

Také se pravidelně pro něco nadchnete a poté se vám to rychle omrzí? Co s tím dělat se dočtete v tomto článku. 



Také vám přišla nabídka na výhodné zakoupení odšťavňovače? Přemýšlíte, jak si každé ráno k snídani uděláte sklenici fresh džusu a budete plný sil a energie na celý den. Vyhledáte si, které druhy ovoce a zeleniny lze spolu kombinovat. Zjistíte si z různých článků, jaké neuvěřitelné léčebné účinky pití šťáv má, někteří a že dokáží vyléčit i rakovinu. Poté, co vám vysněný stroj dorazí domů, zjistíte, že je sice hezké pít čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny, ale kdo má neustále ten přístroj mýt a čistit od zbytků. Jednoho dne zjistíte, že vám vlastně ,,hyzdí“ kuchyňskou linku a možná by nebylo špatné ho uložit do skříňky a vyndávat ho pouze před odšťavňováním a co se nestane, přístroj už ze skříňky nevyndáte.

Máte dostatek pomocníků v kuchyni?

Viděli jste tu super reklamu na smoothie maker? Kolegyně v práci pořád pijí zvláštně vypadající tekutinu a tváří se pozitivně a plné energie. Tenhle stroj by měl být součástí každé domácnosti. Obrovská výhoda smoothie makeru je přece v tom, že se všechno rozmixuje a zpracuje, proto není nutné složitě umývat přístroj tento malý skladný přístroj. Po objednání přístroje zjistíte, že mixování zeleniny není zrovna žádná hitparáda, ale zato rozmixované ovoce je velmi lahodné. Po čtrnácti dnech pití rozmixovaného ovoce se přestáváte dostávat do oblíbených kalhot a přemýšlíte, kde se stala chyba? Ovoce je sice zdravé, ale zároveň plné cukrů, které rády obalí naši figuru. Smoothie maker nejspíš opět skončí ve skříni.

Cože ty ještě pečeš doma na pánvi plné tuku na smažení? Nemáš elektrický gril? Poté, co vám kamarádka sdělí, že jste sto let za opicemi, když nemáte elektrický gril, na kterém můžete připravovat rychle, chutně a zdravě maso, ryby či zeleninu, se rozhodnete elektrický gril pořídit. Po pár dnech zjistíte, že se vám sice maso hezky ugriluje, ale nemůžete si na něm udělat svoji oblíbenou omáčku, kterou jindy po vyndání masa z pánve vykouzlíte ze šťávy a výpeku, který z masa zbyl. A to nemluvím o ručním mytí, protože většinu povrchů nelze omývat v myčce.

Po čase zjistíte, že se vám v kuchyni nakupilo tolik pomocníků, které nejste schopni vůbec využít a přemýšlíte, co s nimi. Stáli přeci tolik peněz a téměř jste je nevyužívali. Určitě neváhejte a přístroje nafoťte a umístěte na internetové online bazary s inzercí zdarma, na kterých se podle mých zkušeností prodá úplně vše. Velkou výhodou je stále aktuální záruční list.

Máte dostatek pomocníků v kuchyni?
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle