Stylový hotel – místo, kam se hosté rádi vracejí

Stylový hotel – místo, kam se hosté rádi vracejí

Kategorie: PRAKTICKÉ

Restauratérství a hoteliérství má v naší zemi bohatou tradici. Největší rozkvět zřejmě zaznamenala tato živnost za doby první republiky, kdy se u nás stavěly hotely, které nabízely služby světové úrovně.



Více než dvacet let po šedivé totalitě je v tomto oboru podnikání řada zajímavých možností. Hotely patří společnostem i soukromníkům a většina z nich je opět na vysoké úrovni. Hlavním cílem „hoteliéra“ je spokojený zákazník, který se cítí dobře nejen v soukromí pokojů, ale i ve veřejných prostorách: vstupní hale, restauraci, recepci, konferenční místnosti. Host se pak rád vrací tam, kde interiér splňuje jeho představy a očekávání. Nesmí v něm pochopitelně chybět jak pohodlná čalouněná křesla, tak např. v jednacím sále praktické konferenční židle. Dají se vybavit hotelové veřejné prostory estetickým a zároveň plně funkčním nábytkem?

Stylový hotel – místo, kam se hosté rádi vracejí

Barvy pro rok 2016

Záleží především na barvě a stylu interiéru, ve kterém je váš podnik „laděn“. Důležitým hlediskem je i to, komu je váš hotel určen, jaký typ zákazníků patří k cílové skupině. Vybavení interiéru by mělo mít odpovídající kvalitu a úroveň. V barvách pro letošní rok najdete odstíny červené, jasnější Green Flash zelenou i lila šedou. Návrat k přírodním materiálům převládá. Pokud se rozhodnete pro renovaci či nové vybavení interiéru, mohou být tyto barvy pro vás inspirací. Chcete-li např. zvolit styl retro v kombinaci s přírodními materiály – nic nepokazíte.

Retro styl – originální styl

Spolehlivým dodavatelem kvalitního nábytku je společnost Dublino®. Ve svém širokém portfoliu nabízí nábytek do hotelu, restaurace, kavárny. V působivé edici „Vintage, industrial, retro“ si v tomto stylu určitě vyberete. Pro restauraci a bar se hodí židle série CROSS BS BLACK, k tomu odpovídající nohy a desky stolů např. WERZALIT RUSTIC DARK. Spojíte-li je s látkovými tapetami pastelových odstínů a dřevěnými obklady stěn, vytvoříte moderní a vkusné prostředí. K tomu doplňky z kovu, dřeva, tkaných textilií. Pro halu a recepci pohodlná křesla Dublino 16 či 29.

Stylový hotel – místo, kam se hosté rádi vracejí

Dřevěné židle – klasika v novém

Jídelní stůl a jídelní židle v restauraci a jídelně by měly být pevné, odolné, ale také pěkné na pohled. Vsadit na dřevěnou klasiku se vyplatí. Firma Dublino® vám nabízí mnoho variant a typů čalouněných i nečalouněných provedení. Dřevěné židle jsou vyrobeny většinou z buku. Některé z nich mají dubové rámy a jsou stohovatelné, je tu možnost bohaté škály moření a odstínů. Najdete zde rovněž kovové a plastové židle. U stolů je výhodou kombinace stolových desek a stolových noh. V tomto případě je nutné myslet i na zátěž, které boudou desky stolů vystaveny a podle toho vybírat správný typ. Masiv, laminát nebo dřevěná dýha vyhoví plně vašim požadavkům
Chcete-li využít nevšední design, např. klidnější místo pro dva k posezení u kávy rozhodně oživí židle FASHION WHITE BACK. Je velmi zajímavou variantou spolu s deskou WERZALIT ECO WHITE.
 

Konferenční židle – designové i funkční

Konferenční místnosti jsou často součástí hotelů. Výhodou je uspořádání sympozia nebo konference na jednom místě i s ubytováním a pohoštěním. Nábytek pro tyto prostory se vyznačuje poněkud strohým stylem, ale je tu možnost vybrat si zajímavý a odlehčený design. Např. konferenční židle s hliníkovým rámem Snake v různých barevných provedeních, židle s koženými potahy a čalouněním Marostica pro klasický interiér.

Společnost Dublino® dodává kvalitní hotelový nábytek od roku 2001 do hotelů, kaváren a restaurací u nás i v zahraničí. Řada kladných referencí je důkazem. Navštivte showroom v Praze a určitě si vyberete nábytek, který zdůrazní styl vašeho hotelu. Hosté se k vám budou rádi vracet.
 

Stylový hotel – místo, kam se hosté rádi vracejí
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle