Brno má svým návštěvníkům co nabídnout

Brno má svým návštěvníkům co nabídnout

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Moravská metropole Brno je cílem mnoha návštěvníků, zejména v souvislosti s konáním akcí, jako je motocyklová Velká cena nebo pravidelný strojírenský veletrh. 



Na brněnském výstavišti se v průběhu roku ovšem koná celá řada dalších akcí, na které se sjíždějí návštěvníci z tuzemska i zahraničí.

Brno není jen dějištěm mnoha kulturních, sportovních a společenských událostí, ale také oblíbeným cílem turistů. Na své si zde přijdou milovníci historie, architektury, ale podzemí města Brna je přístupné veřejnosti.

Co navštívit v Brně a okolí

Místodržitelský palác je krásnou barokní budovou ve středu města. Je sídlem Moravské galerie, to znamená, že pokud vás zajímá stálá expozice umění od gotiky po počátek 19. století, jste tu správně. Pak funkcionalistická Vila Tugendhat či Jurkovičova vila potěší zájemce o architekturu. I podzemí města je přístupné veřejnosti: labyrint pod Zelným trhem, Kostnice u Sv. Jakuba, sklepení domu mincmistrů.

Lákavé je nejen samotná metropole s hradem Špilberk a dalšími památkami, ale také jeho krásné okolí, které nabízí spoustu možností k výletům a rekreaci. Nejčastěji navštěvovaným místem je Moravský kras s pověstnou propastí Macocha a několika unikátními krasovými jeskyněmi.

co je na obrázku - hm-pension.cz

Kde v Brně levně složit hlavu

Ať již přijedete do Brna na krátkodobý či vícedenní pobyt, za služebními účely nebo na dovolenou, budete se chtít ubytovat. Pro tyto účely slouží v Brně řada hotelů, apartmá či penzionů. Řada z nich využívá zvýšeného zájmu o ubytování zejména v době konání tradičních akcí, ke kterým patří především brněnská Grand prix motocyklů nebo některé akce na Výstavišti. V těchto termínech se snaží využít maximálně příležitosti a navyšují ceny za ubytování. Na rozdíl od nich existuje velice výhodné levné ubytování Brno, které nabízí soukromý H+M Penzion Brno.

co je na obrázku - hm-pension.cz

Příjemné ceny

Ceny za ubytování drží stále na stejné úrovni bez ohledu na zvýšenou poptávku v době konání přitažlivých akcí. Pokud hledáte klid a pohodovou atmosféru v soukromí, je pro vás tento penzion ideální. Najdete zde kompletní nabídku ubytovacích služeb v idylických domáckých podmínkách. Navíc je penzion zasazen do krásného prostředí klidné městské části Brno-Přízřenice, ale zároveň to není do centra města ani do míst konání velkých akcí nijak daleko. Do centra či na Výstaviště se dostanete autem za necelých 10 minut. Tato brněnská městská část je od hluku města i rušných komunikací oddělena vegetací a zástavbou rodinných domků se zahradami.

Příjemný a útulný penzion nabízí ubytování v soukromí Brno a najdete zde devět komfortně zařízených prostorných pokojů s celkovou kapacitou 16 lůžek. Kolem penzionu vede několik asfaltových cyklostezek, které můžete využít, jelikož v penzionu jsou k dispozici i kola. Stezky jsou vhodné i pro in-line bruslaře nebo pro chodce, kteří mohou po 500 metrech dojít k Olympii. Zde najdou množství obchodů, restaurací nebo multikino s 10 klimatizovanými sály.

Ubytování Brno v penzionu H+M najdete v Brně na adrese Staré náměstí 37 (slepá ulice), vpravo před kostelem sv. Marka. Bližší informace najdete na www.hm-pension.cz.

co je na obrázku - hm-pension.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle