Nejkrásnější zájezdy do Turecka

Nejkrásnější zájezdy do Turecka

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Rozhodnete- li se prožít svou dovolenou právě v Turecku, pak budete jistě řešit otázku, které letovisko je pro vás to pravé.



Zájezdy do Turecka jsou jedinečným způsobem, jak poznat krásy východní Asie, navštívit četné turecké památky nebo prožít krásné chvíle na dlouhých písečných plážích zalitých sluncem, které nabízejí nejen vynikající podmínky pro celou řadu vodních sportů, ale také pro romantické procházky ve dvou.

Nejkrásnější letoviska Turecka

Rozhodnete- li se prožít svou dovolenou právě v Turecku, pak budete jistě řešit otázku, které letovisko je pro vás to pravé. Na výběr máte z opravdu pestré palety lokalit, které nabízejí jak krásnou přírodu, tak komfortní hotely nebo bohatý noční život. Máte- li rádi luxus a pohodlí snoubící se s poklidnou atmosférou, azurovým mořem a unikátními památkami, pak navštivte letovisko Bodrum.

Pokud vás láká propojit klidnou relaxaci s dětmi na pláži a zábavu v nočních hodinách, pak je pro vás tím pravým místem letovisko Kusadasi. Avšak tím nejkrásnějším místem Turecké riviéry je Antalya, která se pyšní dlouhými plážemi, čistým mořem, luxusními hotely a vynikajícím turistickým zázemím. Nedaleko Antalye můžete nalézt také menší letovisko Alanya, Kemer, Belek či Fethyie.

Turecko

Tipy na výlety v Turecku

Dovolená v Turecku je jedinečnou příležitostí pro návštěvu celé řady zajímavých míst, z nichž nejnavštěvovanější je hlavní město Istanbul. Toto město, jenž v průběhu dějin patřilo pod nadvládu různých národů, měnilo stejně rychle jako své vlastníky také své jméno. Kromě Istanbulu bývalo město označováno také jako Konstantinopol, Byzantion či Cařihrad. Nejzajímavějšími památkami Istanbulu jsou chrám Hagia Sophia, Konstantinův sloup, Sulejmanová mešita, paláce Topkapi a Dolmabahce a tradiční bazary.

Dalšími zajímavými místy, která jsou oblíbenými cíli fakultativních výletů, jsou antická města Efes, Pamukkale, Aspendos a Perge, kde můžete spatřit unikátní památky i tradiční tureckou atmosféru. Velkou výhodnou těchto měst je na rozdíl od Istanbulu jejich malá vzdálenost od letovisek Turecké riviéry. Ať už zvolíte jako zpestření vaší dovolené v Turecku jakékoliv výlety, věříme, že si prožijete krásné chvíle plné slunce, odpočinku a nevšedních zážitků.

Zájezdy do Turecka

Turecko, kouzelná země s bohatou historií, je opravdovou perlou Malé Asie a z malé části také jihovýchodní Evropy. Láká- li vás exotická dovolená plná relaxace, nevšedních zážitků i skvělé zábavy, pak je pro vás dovolená v Turecku výbornou volbou! Cestovní agentura New Travel.cz pro vás připravila opravdu širokou nabídku leteckých zájezdů do Turecka, z níž si jistě vybere každý.

Zdroj: New Travel.cz
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 V Turecku je nejhezčí Berlín a Drážďany. - Autor: ano, tak1. 2. 2011




CLUB ŽENA


Lifestyle