Vybíráme akustickou kytaru na léto

Vybíráme akustickou kytaru na léto

Kategorie: RODINA

Kdo by nechtěl zazářit s dokonalou akustickou kytarou. Léto je ideální čas pro muzicírování venku na zahradě, v lese, u táboráku. 



Připravili jsme pro vás výběr toho nejlepšího, co na vás čeká v e-shopu kytary.cz v různých cenových relacích.

Spolehlivá akustická kytara do 4 000 korun

Pokud hledáte spolehlivou kytaru, ale neplánujete za ni utratit příliš mnoho, je WASHBURN WD10NS ta pravá pro vás. Jedná se o základní akustickou kytaru, jejíž přední deska je zhotovena ze smrkového dřeva a zadní z mahagonového dřeva. Na svou cenu je to poměrně dobře vybavený nástroj, který výborně padne do rukou a zajišťuje skvělý zážitek.

Vybíráme akustickou kytaru na léto

Příjemná kytara do 6 000 korun

Pro ty, kteří chtějí jít zlatou střední cestou je tu WASHBURN WMJ7S ATBM. Tento kousek je vyroben v efektním lehce tmavším odstínu. Nultý a sedlový pražec jsou vyrobeny z kosti, což umožňuje mnohem lepší sustain a stabilitu během ladění.

Vybíráme akustickou kytaru na léto 

Dvanáctistrunná kytara do 8 000 korun

Dále je tu vysoce kvalitní dvanáctistrunná akustická kytara s tvarem těla, který vychází z osvědčeného konceptu Dreadnought. WASHBURN WD10S12 má přední stranu vyrobenou z masivního aljašského smrku Sitka a zadní deska spolu s luby je z mahagonového dřeva. Díky vylepšené konstrukci žebrování je dosaženo maximálně čistého zvuku. Nepřeberné množství vlastností, které usnadňují hru, je jasnou známkou, že se jedná o nadstandardně vybavený nástroj ve své cenové kategorii.

Vybíráme akustickou kytaru na léto
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle