Zajímavé dárky (trička a další výrobky s potiskem)

Kategorie: RODINA

Většina z nás chce být při výběru dárků originální a nechce přijít na oslavu s nějakým obligátním dárkem v podobě lahve alkoholu, bonboniery nebo kytice. Takový dárek se většinou očekává, sice potěší, ale nikoho moc nezaujme a ve většině případů nemá příliš dlouhou trvanlivost.



Po roce si obdarovaný asi těžko vzpomene, co vlastně dostal. Ovšem pokud zvolíte vtipná trička s potiskem, připomínající obdarovanému jeho slavný den, nebo na něm bude jeho podobizna či nějaký vtipný nápis, zaručeně sklidíte úspěch originálním nápadem.

Stejný obdiv a radost můžete ovšem způsobit i jiným dárkem, na který si můžete objednat nejrůznější nápisy či obrázky. Představte si, že svým rodičům u příležitosti jejich životního jubilea, nebo oslavy výročí jejich svatby, přinesete vedle jiných dárků například hrníček, skleničku, nástěnné hodiny či vázičku s jejich svatební fotografií. Zrovna tak můžete potěšit svou lásku polštářkem s něžným vyznáním lásky, přítele, kterému necháte zhotovit na jeho auto tuningovou samolepku. A i studenti si rádi nechají vyrobit na památku trička s potiskem při ukončení školní docházky.

Stačí mít fantazii a originální nápad, nebo se inspirovat a nechat si poradit přímo u zhotovitele, kterého najdete na internetu na stránkách společnosti Easytrika.cz, která působí v oblasti reklamy již více než 15 let.

Originalita se zaručeným úspěchem

Kromě zakázek pro reklamní agentury se společnost zaměřuje i na drobné zákazníky, kterým může nabídnout pestrou paletu nejrůznějších drobných dárků, zajistit jim originální nápisy, obrázky a fotografie téměř na cokoliv. Pokud byste si nevěděli rady, stačí napsat či zatelefonovat a dostane se vám rady a doporučení, jaký dárek pro danou příležitost zvolit. Budete mít záruku, že dárek od vás bude naprostým originálem, protože společnost zhotovuje všechno výhradně na zakázku a neprodává zboží, které by u ní leželo dlouho na skladě.

Obrovský výběr je u trik, která jsou potištěna nejrůznějšími nápisy a obrázky. Na výběr jsou různá témata, takže je možné objednat si trička s vtipným potiskem, s politickými náměty, jako jsou loga politických stran, podobizny známých oblíbených i neoblíbených politiků, nebo vtipná recesistická hesla.

Vyhledávaným tématem je láska, takže si můžete se svým partnerem vybrat trička pro páry, nechat zvěčnit na triku svá vyznání, případně svá fota, jména a další připomínky své zamilovanosti. Dětem můžete udělat radost trikem s jejich pohádkovými hrdiny, oblíbenými zvířátky a dalšími dětskými motivy. Na výběr jsou i potisky s piktogramy, zábavnými i neutrálními motivy.

Potěšte sebe a své přátele vtipnými cedulkami, přívěsky či magnety. Elegantní chromový přívěsek může vaše přítelkyně nosit denně na krku a připomínat si nápisem na něm vaše jméno nebo nějaké významné datum vašeho společného života. Dokonce si můžete nechat zhotovit přívěšek pro oba, na kterém bude vaše společná fotografie či foto vašeho dítěte, případně vašeho domácího zvířecího mazlíčka. Fantazii se meze nekladou a společnost easy trika vám ve všem vyjde ochotně vstříc.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle