Zdravější opalování ruku v ruce s přírodou

Zdravější opalování ruku v ruce s přírodou

Kategorie: RODINA

V létě na nás sluníčko svými paprsky míří o dost intenzivněji, než v jakémkoliv jiném ročním období. Jak jistě všichni moc dobře víme, slunce s sebou přináší i jistá rizika.



Sluneční paprsky obsahují totiž škodlivé UV záření, které může v nejhorším případě způsobit rakovinu kůže. Hlídat si svá znaménka a pihy platí v létě dvojnásob. Na trhu existují opalovací přípravky, které svým přírodním složením chrání pokožku před negativními účinky slunce a navíc krásně voní.

Čím jsou opalovací přípravky z řad BioAroma tak výjimečné?

Je to jejich složením a faktem, že se dají používat i jako denní krémy. Lehká nemastná textura se rychle vpíjí do pokožky a vytváří účinnou bariéru proti slunci. Zároveň neucpává póry, takže se člověk nemusí bát ani akné.

Jelikož kosmetická řada BioAroma neobsahuje tělu žádné nepřirozené a chemické látky, je pro něj mimořádnou ochranou, která zvyšuje odolnost pokožky před podrážděním a jinými alergickými projevy.

Ochrana před a při opalování

Přírodní ochranný krém na opalování Sun Cream pleť nezatěžuje, vytváří přirozenou strukturu, která je v tomto případě podtržena o vliv esenciálních olejů (mrkvový, pšeničný a avokádový). Pokožka je ošetřena hned trojím charakterem. Je regenerována, zklidněna a projasněna.

Mimo esenciálních olejů potřebujeme pleti dodat i vitamíny, zejména A, B, C a E. Vitamín E je zvláště důležitý v období produktivního i postproduktivního věku. Působí totiž jako antioxidant a jeho úlohou v těle je zamezit projevům stárnutí a zvyšuje i plodnost. Pokud si tedy člověk vybírá opalovací přípravek, měl by hledět i na podíl vitamínové složky.

Opalovací olej s avokádovým a kokosovým olejem je dalším neméně zajímavým opalovacím přípravkem z řad BioAroma. Opět se jedná o 100 % přírodní produkt, což člověk zjistí hned při prvním použitím. Hydratuje do hloubky a hodí se pro snědší typ pleti.

Zdravější opalování ruku v ruce s přírodou

Ochrana po opalování

Určitě je potřeba pleť a celou pokožku těla hydratovat a vyživovat i po opalování. Koupání v rybníku, říčce nebo u moře, smývá ochrannou bariéru, kterou jsme před opalováním nanesli. Zvláčňující olej po opalování s olivovým a mandlovým olejem je pro tělo sladkým pokušením s hořkým mandlovým nádechem. Pokožka je po opalování hydratována, příjemně zklidněna, hebká a vláčná. Olej z hořkých mandlí snižuje projevy spálené pokožky a vyživuje.

Zdravější opalování ruku v ruce s přírodou

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle