České VIP okukovaly striptéry

České VIP okukovaly striptéry

Kategorie: FILM

V Cinema City Nový Smíchov premiéru skvělý americký film “Bez kalhot“. Promítání uvedl Petr Vojnar a hosty přivítali i polonazí svalovci.



Po filmu se konala party v Art/Music Club Lucky Lucky, na které nechyběla ani téměř nahá mužská těla! Film a následnou afterparty si nenechala ujít řada českých V.I.P.

Bez kalhot

Tato party, kterou provázel Petr Vojnar, byla opravdu legendární! Hosté jako Linda Bartošová, Miluše Bittnerová, Tereza Brabcová, Tereza Chlebovská, Vlastimil Harapes, Petr Jákl, Markéta Mayerová, Dominika Mesarošová, Nikol Plzáková, Petra Pudová, Robert Rosenberg, Šárka Ullrichová a Petr Zvěřina se nenechali dlouho přemlouvat a večer si pořádně užívali. Na programu byla mimo jiné obdivuhodná kadeřnická show Temptation a skvělý breakdance. Kdo chtěl, mohl využít služeb thajské masérky. Ovšem největší úspěch sklidil asi polonahý krasavec, který po promítnutí traileru k filmu “Bez kalhot“ předvedl pravý americký striptýz! Jakmile začal odhazovat části svého oblečení, začaly všechny dámy před pódiem hlasitě ječet, pískat a tleskat.

Bez kalhot

A jak celý večer působil na přítomné VIP hosty? Zeptali jsme se:

Miluše Bittnerové: „Film mi doporučil můj gay kamarád, že prý je to sranda a navíc tam hrají samí krásní chlapi. Měl pravdu! Já osobně mám ke striptýzu ambivalentní vztah – ráda se podívám, pokud je vtipný nebo skvěle technicky udělaný. Pokud mě však striptér vytáhne ke spolupráci, propadám se studem a zdrhám…,“ smála se Miluška.

Šárky Ullrichové: „Tahle akce se vážně povedla! Premiéra filmu Bez kalhot byla skvělá a na následnou party dlouho nezapomenu,“ svěřila nám své pocity Šárka.

Nikoly Plzákové: „Film Bez kalhot byl super! Takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála. Chtělo by to víc takových filmů, co zvednou člověku náladu. V klubu Lucky Lucky jsem byla poprvé v životě a musím říct, že mě opravdu nadchnul tím velkým prostorem a cihlovou stěnou. Díky tomu to tam má neuvěřitelnou atmosféru. Určitě jsem tam nebyla naposledy,“ doplnila Nikola.

Bez kalhot

Petry Pudové: „Myslím, že u tohoto filmu si přijdou na své zejména ženy. Afterparty v klubu Lucky Lucky, kde jsme mohli využít služeb thajské masérky a nakonec ještě shlédnout striptýz v podání svalnatého chlapa, byla skvělou tečkou za příjemně stráveným večerem," usmívala se Petra.

Vlastimil Harapes

Foto: Art/Music Club Lucky Lucky
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 v EU je bez práce přes 25 milionů lidí. A má být - Autor: hůř1. 8. 2012




CLUB ŽENA


Lifestyle