Best Of Kryštof s písničkami na přání

Best Of Kryštof s písničkami na přání

Kategorie: HUDBA

V současnosti snad nejoblíbenější česká kapela Kryštof chystá pro své fandy po čtyřech řadových albech a koncertním živáku cédéčkový bonbónek – „bestofku“.

Kryštov 007.jpgZa svou čtrnáctiletou kariéru stvořil Richard Krajčo se svou partou řadu skvělých hitů, tak není myšlenka vydání výběru toho nejlepšího v žádném případě překvapivá. Naopak se dá očekávat, že o album bude obrovský zájem a bude jistě patřit k nejlepším českým deskám roku. Co ovšem fanoušky určitě mimořádně potěší, je možnost se na obsahu cédečka aktivně podílet. Tímto neobvyklým krokem dává Kryštof posluchačům vědět, že stojí i o jejich názor! „Ne vždy se kapela domluví na výběru toho nejlepšího a  ne vždy rádiové hity bývají tím, co fanoušci milují. A tak jim dáváme možnost složení desky ovlivnit, respektive rozhodnout. Jak se zdá, fanouškům se něco takového líbí,“ vysvětluje  frontman Richard Krajčo.

 

Na oficiálních stránkách www.krystof.net probíhá hlasování o písně, které by podle fanoušků neměly na albu chybět. Na výběr jich je dvacet a zatím vedoucími jsou hitovky Obchodník s deštěm, Zrcadlení a Lolita. Nechybí samozřejmě Ženy, Cosmoshop, Vodné stočné nebo Chmýří. Vydání alba je plánováno na 19. října a kromě výběru 11 - 12 písní z předchozích alb bude obsahovat i tři novinky. Prvním singlem, kterou nasadí rádia, bude song v duchu nejoblíbenějšího Obchodníka s deštěm Plán.

 

Kromě nového CD chystá kapela Kryštof od 1. listopadu do 15. prosince  podzimní turné. Nebude to ale koncertní halová klasika – celkem patnáct vystoupení se bude odehrávat v mimořádných prostorách, po českých a moravských divadlech. Historické budovy jako např. Stavovské divadlo v Praze si žádají komornější hudbu, a tak budou písně hrány v akustické podobě. Doplní je také recitál Richarda Krajča, v němž zpěvák divákům nabídne možnost si s ním popovídat o jeho hudební i herecké tvorbě.

 

V srpnu a v září je možné kapelu Kryštof slyšet a vidět v jeho klasické popové podobě. V plánu je několik dalších koncertů v rámci festivalů a různých slavností. Budou to vystoupení: 25. 08. v Hošticích u Volyně (Stodola Michala Tučného), 25. 08.  na festivalu  v Okoři, 31. 08. v Krásné Lípě v rámci Dnů Českého Švýcarska, 01. 09. v Petrovicích u Karviné během Městských slavností, 14. 09. na Císařské louce v Praze v rámci Happy Beer Days, 15. 09. na Velkých dnech piva v Pardubicích, 15. 09. v Jičíně během Kulturního festivalu Jičín a na festivalu  Rock for Žatec 23. 09.

 

Kryštof.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj:

www.krystof.net
2media.cz, s.r.o.


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle