Aňa Geislerová si užije slávy na červeném koberci jako tvář Shooting Star na Berlinale

Aňa Geislerová si užije slávy na červeném koberci jako tvář Shooting Star na Berlinale

Kategorie: CELEBRITY

Všichni filmoví diváci vědí, s jakou grácií se herečka Aňa Geislerová pohybuje i třeba jen v miniaturním kousku oblečení. Umíme si ji tedy představit, jak mezi blesky fotoaparátů v efektních toaletách okouzluje návštěvníky 57. mezinárodního filmového festivalu v Berlíně, když zlehka našlapuje po červeném koberci hvězd.

Obrázek Geislerová 01Tento ročník, který se koná od 8. do 18. února, má mít „francouzský akcent“. Anin šarm je pro takové téma jako stvořený.

 

Oblíbená herečka jede na Berlinale podruhé. Už před třemi lety, kdy představila snímek Ondřeje Trojana Želary, byla pozvána do festivalové sekce mladých talentů Shooting Star. Tato sekce letos slaví 10. výročí svého trvání. Při této příležitosti byla vydána speciální publikace, kam byla vybrána jako tvář Shooting Star právě fotografie Aňi Geislerové jako nejúspěšnější české hvězdy spolu s fotografiemi několika dalších evropských hereček. Aňa tedy bude po tři dny především reprezentovat tuto sekci.

 

Jistě ji čekají i tiskové konference, ale svěžest naší krásky by měla dodávat velké slavnosti hlavně patřičný lesk. Doufejme, že se Aně tentokrát na letišti neztratí část garderoby, jako se to stalo cestou na vyhlašování Oscarů! „Co se týče šatů: Se stylistou Dušanem Chrástkem jsem sbalila, co se dalo a kde se dalo. V podstatě mám pocit, že se do Berlína jedu převlíkat,“ usmívá se Aňa. „Nevím, jestli je to normální, ale já si oblékání skutečně užívám. V Berlíně se chodí po skutečném rudém koberci a já, ačkoliv se strašně stydím, si to na místech, kde nikoho neznám (a nutno říct, že ani nikdo nezná mě), ohromně vychutnávám. S požitkem předstírám, že jsem jakási lokální star.“

 

Kdo Aňu už postrádá v televizním seriálu Letiště, může se kochat nadějí, že se do něj oblíbená hvězda na jaře vrátí. Také Hřebejkův film Medvídek se chýlí k dokončení. „Už je nastříhaná hrubá verze, budou se dotáčet jen malé části. Budu natáčet ještě jeden den, čekali jsme jen na sníh,“ prozradila herečka nejbližší plány. V Medvídkovi si zahrála také Klára Issová, která je letošní Shooting Star.

 

Obrázek Geislerová 02

 

Zdroj: www.2media.cz


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle