Česká Miss 2010 Jitka Válková si nechala si oholit hlavu

Česká Miss 2010 Jitka Válková si nechala si oholit hlavu

Kategorie: CELEBRITY

Zpěvačka a moderátorka Jitka se dočista zbláznila a shodila svou pěstěnou hřívu. Co jí k tomu ale vedlo?



Stala se patronkou nového benefičního projektu Lady Plus Club, který si klade za cíl upozorňovat a pomáhat v problematice spojených s prevencí rakovinových onemocnění ženských orgánů. A tak neváhala a rozhodla se všechny svým vzhledem naprosto ohromit.

Jitka si ale nenechala vlasy a obočí odstranit natrvalo, ale s pomocí šikovných rukou uměleckého maskéra Pavla Pavlovského, vše dokonale zakryli. „Když přišla nabídka nafotit tyto zajímavé fotografie a stát se patronkou projektu, který se snaží pomáhat nejen nemocným ženám, neváhala jsem ani minutu. Připadalo mi to jako velká výzva. Také mě zajímalo, jak budu vypadat. Musím přiznat, že když jsem viděla v zrcadle, byl to pro mě velký šok. Je mi jasné, že pro každého je na prvním místě především zdraví, ale v případě, že o vlasy kvůli léčbě přijdete, je to věc, se kterou se spousta žen jen těžko vyrovná,“ dodala Jitka Válková.

Jitčiny zcela odhalené snímky má na svědomí přední český fotograf Jan Tůma. „Jitka je velký profík, při focení jsem v její tváři viděl spoustu emocí, snažila se tak vnést do několika tisíců příběhů nemocných žen novou tvář a poukázat na problematiku. Navíc má Jitka krásné oči a nejen ty, takže se mi fotila perfektně, s výsledkem jsem velmi spokojený,“ uvedl Jan Tůma.

Jitka Válková bez vlasů

Posláním Lady Plus Clubu je zvyšování informovanosti i propojování osob, které mají osobní zkušenosti s rakovinou a sdílení důležitých znalostí a informací. Je však určen i těm, které toto onemocnění znají jen z doslechu, ovšem osud postižených jim není lhostejný. Titul „Každý příběh má svou tvář“ mluví za vše – ač se to nezdá, příběhy onkologických pacientů nejsou vždy jen obrazem bolesti a strachu, často jsou naplněny nesmírnou odvahou a vnitřní sílou. Podpořte nemocné i Vy prostřednictvím vlastního příběhu! Podělte se o libovolné umělecké dílo, které je v přímé spojitosti s problematikou. Může se jednat o kresbu, fotografii nebo třeba psaný text. Vaše tvorba se dozajista stane důležitou oporou a inspirativním poselstvím pro pacienty a jejich blízké. Příspěvek, který nejvíce osloví soutěžní porotu, bude na konci roku 2013 odměněn speciální cenou. Své příběhy můžete posílat na ladyplusclub@originalcom.cz do 15. listopadu.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle