Tři missky způsobily rozruch na večírku

Tři missky způsobily rozruch na večírku

Kategorie: CELEBRITY

Už je tradicí, že na začátku roku se na Žilní klinice sejdou přátelé a pacienti. Většinu hostů setkání na Žilní klinice tvořili přátelé, kamarádi a spolupracovníci Žilní kliniky, někteří i po absolvované operaci křečových žil. Poklidné a důstojné setkání „narušily“ tentokrát tři krásné finalistky soutěže České MISS.



Tato trojice budila pozornost nejen u mužů, a když kamsi i s panem doktorem zmizely, zavládly obavy, zda se pan primář ještě vrátí. Během chvíle se však vše vysvětlilo.

V loňském roce navštívila kliniku Česká miss Word 2011 Denisa Domanská a nechala si odstranit drobné mateřské znaménko. Řekla o tom svým kamarádkám Báře Kolářové a Mirce Košťanové a obě projevily zájem okouknout nejen pana doktora a kliniku, ale hlavně tu mašinku, která znaménka odstraňuje opravdu téměř bezbolestně.

Nejprve přišla na řadu Mirka. Pan doktor si chtěl znaménko pozorně prohlédnout, ale Denisa, která už je v ordinaci trochu jako doma, si s panem primářem vyměnila roli a začala sama kamarádku vyšetřovat. „Tak to už jsem tady skoro zbytečný, nebo naopak budu mít novou šikovnou kolegyni, kterou nakonec ještě potřebujeme,“ pochvaloval si fotografovi Ota Schütz. „S holkami je v ordinaci sice legrace, ale přeci jen se nechám raději vyšetřit od pana doktora,“ smála se Mirka. Na samotné odstranění znaménka na tomto večírku samozřejmě nedošlo, ale termín je domluvený.

Denisa Domanská

Když už se krásky sešly na klinice, musel se pan doktor pochlubit i svým nejnovějším přístrojem, který slouží nejen k redukci celulitidy, ale také k zlepšení kvality, pevnosti a pružnosti kůže a částečně i k zeštíhlení. „“Adélu“, jak přístroj nazýváme, zatím k odstranění celulitidy nepotřebujete. Mohly by se vám však zalíbit masáže, které slouží jako prostředek pro regeneraci pokožky, nebo jako příjemná relaxace,“ vysvětloval dívkám pan doktor a pokoušel se jim předvést, jak se přístroj používá. To by ale nebyla zvídavá Denisa, kdyby si hned sama nanečisto nechtěla zkusit, jak by se měla celulitida odstraňovat. „S takovou mašinkou jsem se ještě nesetkala, ale i když jí zatím nemám důvod využít léčebně, jistě ji ozkouším jako relaxační masáž pro dobrý pocit. A zvláště, když působí na zlepšení kvality kůže,“ sdělila Bára Kolářová, která si také neváhala přístroj osahat.

Dostat se do zázemí kliniky, na operační sál, nechat se mezi sklenkami šampaňského vyšetřit, to je opravdu nevšední zážitek všech tří krásek, které se na domluvené drobné bezbolestné zákroky již těší.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle