Cafeterie: Zlepšete firemní prostředí a podpořte spokojenost svých zaměstnanců

Cafeterie: Zlepšete firemní prostředí a podpořte spokojenost svých zaměstnanců - Inmagazin.cz Kategorie: FINANCE

Správa zaměstnaneckých benefitů může být v této době opravdu jednoduchá. A to pro zaměstnavatele i zaměstnance. Program přitom nabízí spoustu skvělých možností, kde své benefity čerpat. Stačí si jen vybrat.



Snadná správa zaměstnaneckých benefitů

Cafeterie nabízí praktický způsob, jak čerpat zaměstnanecké benefity. Spojit je lze navíc i s e-stravenkami. Všechno je tak na jediné kartě. Zaměstnanci tak nemusí složitě hlídat, kolik jim ještě zbývá benefitových bodů či stravenek. Vše lze snadno propojit a mít tak vždy přehled. A kdyby benefity náhodou došly, lze částku dobít z vlastní platební karty. Benefitní karta má navíc pro dobu trvání pracovního poměru v podstatě neomezenou platnost – s každým nabitím se totiž platnost prodlužuje o dva roky.

benefity

Zdroj foto: fizkes / Shutterstock.com

Šetření financí

S využitím cafeterie lze ušetřit náklady firmě i zaměstnancům. Benefitní body jsou totiž osvobozeny od daně z příjmů, a dokonce i odvodů sociálního a zdravotního pojištění. To má tedy své výhody pro zaměstnance, ale značně i pro firmu. Společnost ušetří náklady, přičemž zaměstnanec si může část své mzdy převést do benefitů. Reálně tak ušetří 26 %. Jde tedy o efektivní řešení, jehož implementace je přitom velmi jednoduchá.

Pro spokojené zaměstnance

Zaměstnanecké benefity jsou velmi důležité. Spokojení lidé mohou do vaší firmy přinést to nejlepší. S využitím těchto výhod je přitom mnohem jednodušší najít v životě rovnováhu mezi prací a zábavou. Benefitní body lze přitom v případě potřeby využít i na důležité věci – nákup v lékárně, návštěvu stomatologa, psychologa a mnoho dalšího. Každý si tak může vybrat, co zrovna potřebuje.

Díky rozmanitému benefitnímu programu můžete svým zaměstnancům nabídnout to nejlepší. Bez zbytečných starostí, s významnou úsporou financí, a přitom s širokou nabídkou výhod.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle