Jak na úspěšný e-shop? Zaměřte se na vhodné skladovací prostory a výborné logistické služby

Jak na úspěšný e-shop? Zaměřte se na vhodné skladovací prostory a výborné logistické služby - InMagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

Vhodný sklad není tím jediným, co pro úspěšný chod e-shopu potřebujete. Kromě prostoru, kde je možné uskladnit veškeré zboží, je nutné zaměřit se také na logistické služby, jež vám zajistí bezproblémový chod firmy.



Nabízejte kvalitní produkty a vypilujte logistiku

K tomu, aby váš e-shop slavil mezi zákazníky úspěch, je nutné prodávat jim produkty, které budou kvalitní a žádané. Splňujete-li tato kritéria, doplňte je přehledným webem a vytvořte si barevnou paletu, která pro váš e-shop bude typická a snadno se tak zapíšete do paměti lidí. Aby bezproblémově fungovalo také samotné dodávání zboží, nezapomínejte na logistické služby. Manipulace se zbožím, balení, přeprava a vše ostatní co s logistikou souvisí, musí fungovat na výbornou.

e-shop

Přehledně roztříděný sklad

Zboží skladujte ve skladu, který si můžete pronajmout či rovnou zakoupit. Pokud teprve začínáte na koleni, samozřejmě vám k uskladnění poslouží skvěle také vaše garáž či třeba volný prostor v bytě. O aktuálně naskladněném zboží musíte mít dokonalý přehled a pravidelně jej doplňovat. Čím lépe zásobený e-shop, tím větší pravděpodobnost toho, že se k vám zákazník vrátí.

Držte si vysokou laťku a slevy si dobře promyslete

Chcete nabízet kvalitní produkty, ale zároveň chcete být konkurenceschopní? Češi milují slevy. Aby se vám ale zlevnění vyplatilo, využívejte jej jako nástroj za odměnu. Koupí si zákazník více kusů? Poskytněte mu množstevní slevu. Celková částka v košíku přesáhne určitou částku? Nabídněte dopravu zdarma. Důvěřujte svým produktům a nenabízejte je zbytečně pod cenou. Pokud zákazník touží po kvalitě, rád si za ni připlatí.

Zaměřte se na svůj e-shop jako na celek a přesvědčte se o tom, že funguje jako skvěle promazaný stroj. Kromě dostatečného množství zboží na skladě, nepodceňujte ani perfektní logistiku a přehledný web.

Zdroj obrázku: Gorodenkoff / Shutterstock.com


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle