Naty Hrychová a Berenika Kohoutová hvězdami internetu

Naty Hrychová a Berenika Kohoutová hvězdami internetu - InMagazin.cz Kategorie: HUDBA

Hudebnice a youtuberka Naty Hrychová se spojila s herečkou, spisovatelkou, zpěvačkou a maminkou Berenikou Kohoutovou. Spojuje je vysoká sledovanost jejich videí na sociálních sítích a jejich vlastní holčičí svět.

 



Berenika Kohoutová, která teprve nedávno přivedla na svět svého prvního potomka, dceru Lolu, se rozhodně nenudí.

Kromě běžných starostí s miminkem, se postupně začíná věnovat i práci. Kromě toho, že písničku spolu s Naty nazpívala, je spoluautorkou textu, tak hraje i v nově vzniklém videoklipu k písni, který zároveň sama režírovala. Její režisérské ambice tím tak byly naplněny a Berenice se splnil další umělecký sen.

holky

Díky tomu, že má Berenika blízko k netradiční tvorbě, jde na ní vidět radost ze života, je bezprostřední a má v sobě lásku k hudbě.

Holky v písni řeší kluky, školu, lásky i sny a vznášení se nad zemí.

Choreografie se ujala tanečnice Klára Angeé Roučková. Tudíž je možné, že kreace, které obě umělkyně ve videoklipu dělají, se mají opět šanci stát nejsledovanějšími videi na sociálních sítích, fenoménu dnešní doby. Naty Hrychové patří mezi nejpopulárnější Češky v rámci sociální sítě krátkých videí.

klip

Obě protagonistky milují svobodu, kreativitu, tvořivost a pestrost života a chtějí inspirovat všechny holky, které je sledují.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle