Poptávka po skladových halách stoupá. Kdo je využívá a proč?

Poptávka po skladových halách stoupá. Kdo je využívá a proč? - Inmagazin.cz Kategorie: VOLNÝ ČAS

V posledních letech stoupá poptávka po skladových halách k pronájmu. O navýšení zákazníků, kteří o ně mají zájem, se velkým dílem zasloužila světová pandemie covidu-19. Kdo si pronajímá sklady a proč?



Provozovatelé e-shopů nedají na skladové haly dopustit

Provozovatelé obchodů, kteří chtěli v době světové pandemie zůstat nad vodou, museli být tvůrčí a z kamenných obchodů přejít co nejrychleji do online prostoru a založit si e-shop. Když se jim to podařilo rychle a efektivně, jejich podnikání se dařilo během i po pandemii a jejich obchod dále vzkvétá. Právě provozovatelé e-shopů se tak stali vážnými zájemci o externí úložné prostory a skladová hala k pronájmu se stala často vyhledávaným a skloňovaným pojmem.

haly

Proč uložit zboží do skladových hal?

Proč se ale řada provozovatelů e-shopů spoléhá na externí sklady a nechává si v nich uskladnit své produkty? Jsou si totiž dobře vědomi toho, že jejich zboží je v bezpečí, na jednom místě a pronájem je finančně výhodnější, než koupě haly a dalšího nezbytného vybavení. Zároveň je možné pronajatou halu začít využívat téměř ihned a pouze po jasně stanovenou dobu. Jakmile bude potřeba skladovací prostory navýšit, stačí vypovědět smlouvu a najít si větší prostory.

Najít halu k pronájmu je snazší, než si myslíte

K vyhledávání skladových hal k pronájmu existuje celá řada webových stránek. Zájemce si díky filtrům nastaví veškeré parametry a dá se do vyhledávání. Jakmile najde takovou halu, jež se mu zcela zamlouvá, stačí kontaktovat majitele a dohodnout se na pronájmu.

Skladové haly pomáhají majitelům e-shopů vzkvétat a být flexibilní. Poptávka po zboží se totiž může měnit nejenom v rámci jednoho kalendářního roku, ale také může e-shop zažít nebývalý boom, na který je nutné okamžitě zareagovat.

Zdroj obrázku: Petinov Sergey Mihilovich / Shutterstock.com


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle