Půjčka na podnikání je velmi vyhledávaným produktem

Půjčka na podnikání je velmi vyhledávaným produktem - Inmagazin.cz Kategorie: FINANCE

Pokud máte před sebou nečekané výdaje nebo potřebujete počáteční investice, je jasné, že zvažujete také nějaký úvěr. Proč se ale ptát v bance, když se nabízí dostupná nebankovní cesta, která je navíc spojená s minimální porcí administrativy?



Je dostupná 24/7 a platí tak, že se ozvat můžete naprosto kdykoliv. Neptá se na detaily, ale snaží se, aby pomohla co nejrychleji. Dobře ví, že snad ani neexistuje OSVČ, který by miloval papírování. Právě proto si dává za úkol, aby nezatěžovala byrokracií, ale byla ještě dnes tam, kde je opravdu potřebná.

Až třicet tisíc na cokoliv

Malá finanční injekce se hodí v mnoha různých případech. Jaká je půjčka na podnikání, co od ní lze očekávat? Má své přesně stanovené parametry, ze kterých si můžete svobodně vybírat. To je velká výhoda, namícháte si tak koktejl, jenž vám bude naplno vyhovovat. Proč si tedy ještě dělat nějaké starosti? Pomocná ruka je připravena a stačí, abyste se jednoduše ozvali a rozmysleli si základní čísla své žádosti. Jaká částka je vlastně připravena? A kolik v tomto případě činí maximum?

půjčka

  • 5 000 Kč je minimální suma. Půjčit si lze na drobnou elektroniku nebo software do PC.
  • 30 000 Kč je stropem pro každého žadatele. Účel nebude nikdy o ničem rozhodovat!
  • Splatnost si vybírá každý podle svého. Mantinely jsou tady jen dva, a sice 7 a 30 dní.

Jde jen o krátký formulář

Jednoduchý kontaktní formulář, v němž se představíte a ověříte, že jste osobou samostatně výdělečně činnou, protože uvedete přidělené IČO. To je po stránce administrativy vlastně téměř vše, co na vás u tohoto produktu čeká! Půjčka pro začínající podnikatele má velmi přívětivé parametry. Neptá se na detaily a nenechá vás dlouho čekat. Umí totiž vše zařídit rychle, peníze mohou být na účtu ještě dnes.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle