Vozítka pro seniory usnadní přepravu nejenom při cestě na nákup

Vozítka pro seniory usnadní přepravu nejenom při cestě na nákup - Inmagazin.cz Kategorie: CESTOVÁNÍ

Nejenom v pozdějším věku se může stát, že budete mít problém s pohybem. Omezená schopnost chůze může výrazně komplikovat fungování v běžném životě. Abyste i nadále zůstali samostatní, můžete se přepravovat pomocí elektrických vozítek. Ty mají řadu výhod, které usnadňují činnosti každodenního života.



Racceway je značkou bezpečných a stabilních vozítek

Elektrická vozítka již dávno nejsou doménou pouze seniorů. Velmi často jejich služby využívají i mladší lidé, kteří z nějakého důvodu mají problémy s pohybem. Protože elektrický vozík přepravuje člověka, který má nějaké pohybové problémy, vždy je potřeba myslet především na bezpečnost.

vozítka

Proto jsou elektrická vozítka pro důchodce Racceway vybavena bezpečností sedačkou, která zajišťuje jak vyšší stabilitu, tak také vyšší bezpečnost.

Disponuje poměrně velkým úložným prostorem

Každý z vozíků je vybaven uzamykatelným boxem. Díky tomu tak máte jistotu, že například váš nákup bude v bezpečí. Vozíky značky Racceway mají zamykatelný box umístěný vzadu.

Celé vozítko lze ovládat dálkovým ovládáním s alarmem. Všechna elektrická vozítka pro seniory také disponují postranním držákem holí. Odpadá vám tak starost s tím, kam hole během jízdy umístit

Racceway vám vozítka pro seniory prodá a postará se i o případné opravy

Obrovskou výhodou značky Racceway je nejenom široká nabídka tří i čtyř kolových vozíků, ale také servis. V případě, že by se tak s vozíkem něco stalo, nemusíte řešit, kde vozík opravit. A jaký je rozdíl mezi tří a čtyř kolovou variantou?

Čtyřkolové skútry jsou zpravidla více stabilní. Tříkolové vozíky zase potřebují o něco menší manipulační prostor. Zpravidla však záleží na subjektivním rozhodnutí každého z uživatelů.

Snadné nabíjení i dojezd až 70 kilometrů

Elektrické vozíky Racceway mají díky silnému 1000 W motoru a také baterii s vysokou výdrží dojezd až 70 kilometrů. Nemusíte se bát ani způsobu nabíjení. Elektrický vozík jednoduše zapojíte do zásuvky elektrické energie a začnete nabíjet. Nabíjí se tak stejně jednoduše jako třeba mobilní telefon.

vozítko

Řídit vozík lze i bez řidičského oprávnění

Při jízdě pak můžete vybírat z několika rychlostí. Ta nejvyšší dosahuje až 25 km/hod. Protože se jedná o maximální možnou rychlost, kterou vozidlo ujede, podle zákona na řízení těchto vozíků nemusíte být vlastníkem řidičského průkazu.

Není potřeba ani technický průkaz vozidla a pravidelné návštěvy STK. Stačí vám pouze povinné pojištění známé pod názvem zelená karta.

Bezpečný vozík pro lidi s problémy s pohybem

Problémy s pohybovým aparátem a omezenou pohyblivostí nejsou ničím příjemným. Díky značce Racceway si ale můžete dopřát svobodný pohyb na elektrickém vozíku, který dosahuje rychlosti až 25 kilometrů za hodinu s dojezdovou vzdáleností až 70 kilometrů. To vše na sedačce, která je stabilní a bezpečná.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle