Protipožární dveře pro vaše bydlení

Protipožární dveře pro vaše bydlení

Kategorie: BYDLENÍ

Zdraví je v našem životě to nejdůležitější. Je potřeba jej pořádně chránit a minimalizovat faktory, které jej mohou ohrozit. Spoustu lidí si to neuvědomuje, nebo si to nechtějí připustit, ale zdraví může být ohroženo kdykoliv a to i takovou věcí, jakou je požár.



Spousta lidí si myslí, že se jich požár netýká, ale neuvědomují si, že požár nemusí nutně vzniknout jen u nich doma, ale může se postupně šířit například ze sousedního bytu. A proto by každá domácnost měla být vybavena protipožárními dveřmi.

Protipožární dveře představují skvělou ochranu před šířícím se požárem s vedlejších místností, chodeb a prostor. Dovedou efektivně odolat plamenům o vysokých teplotách a tak nejen zabránit vzplanutí vašich věcí, ale také se postarají o zamezení průniku kouře, který se nejčastěji podílí na úmrtí osob v prostoru, který byl požárem přímo zasažen, popřípadě prostoru, v jehož blízkosti požár vznikl.

bezpečnostní dveře, protipožární dveře

Dveře jsou konstruovány za použití prémiových materiálů, jejichž vysokou kvalitu zajišťuje sám dodavatel. Tyto materiály jsou nadále zpracovávány na špičkových strojích, které je přetvoří do přesných a hlavně homologovaných komponentů. Veškeré materiály jsou nehořlavé, a proto nikterak nenavyšují intenzitu požáru.

Bezpečnostní dveře se zasazují do speciální protipožární zárubně, aby byla maximalizována jejich neprodyšnost. O vaši bezpečnost se taktéž postarají zámky s 90 mm roztečí. Do dveří je však možno na přání namontovat jakýkoliv zámek od štítkového, přes rozetové, až po panikové.

Tyto dveře lze umístit do jakýchkoliv prostor, ať už soukromých, tak i veřejných. Zkrátka všude tam, kde je potřeba zajistit maximální protipožární zabezpečení. Dveře skvěle zapadnou do jakéhokoliv interiéru, a to díky svým nenápadným, avšak estetickým designům, ze kterých si vybere každý.

Více o bezpečnostních dveří zde.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle