Zbavte se vlhkosti nadobro

Zbavte se vlhkosti nadobro

Kategorie: BYDLENÍ

Zasáhla váš dům povodeň či jej zaplavil přívalový déšť? Dokončujete výstavbu nového domu a potřebujete dostatečně vysušit či odvlhčit stěny a podlahy? Nabízíme vám spolehlivé řešení, díky kterému budete mít brzy po problému. Přečtěte si o této problematice více v našem článku. 



Jak vám dokážeme pomoci?

Vlhkost je velkým a relativně dlouhodobým problémem a to nejen ve starých bytech či domech. S vlhkostí i následnou možnou plísní souvisí i ohrožení vašeho zdraví, proto pokud vás tento problém potká, neváhejte s jeho řešením.

Vlhkost se nejčastěji projevuje zatuchlou a opadávající omítkou, jak na vnitřních stěnách, tak na fasádě. Naše firma vám pomůže s vysušením zdí, podlah, sklepů i skladů. Také pro vás provedeme odvlhčení anhydridových podlah, betonových potěrů i různých druhů omítek.

vlhkost

Jak postupujeme?

Prvním krokem je lokalizovat místo úniku vody či nadměrné vlhkosti; naši profesionálové toto místo určí na přesnost několika centimetrů. Po prohlídce zrealizujeme veškerá potřebná povrchová měření a na základě toho určíme nejvhodnější opatření ke spolehlivému vysušení.

Ten samý či následující den zahájíme samotný optimální proces vysoušení. Doba vysoušení se zpravidla pohybuje okolo 10 dní a závisí na konkrétní stavební konstrukci a stupni zatečení.

Po ukončení vysoušení zdí, podlah nebo celých staven s vámi vyplníme podklady pro vyřízení pojistné události a předáme je pojišťovně. Kalkulace ceny se odvíjí od ceny pronájmu odvlhčovačů, příslušenství a doby vysoušení.

Vysoušení tepelnou či hlukovou izolací?

Vysoušeče se používají v případech, kdy je součástí stavební konstrukce tepelná či hluková izolace. Tato technologie funguje na principu lokálního navrtání do stavebních konstrukcí, vůbec není nutné vybourávat betonové či anhydritové potěry a měnit navlhlou izolaci.

Tepelnou vatu si představte jako minerální vatu, polystyren, polystyrenbeton či pěnobeton. Do této kategorie můžeme také zařadit keramické či škvárové stavební zásypy.

vlhkost

Vysoušení novostaveb

Vaši novostavbu je velmi důležité odvlhčit, než v ní budete chtít začít bydlet. Nezdá se to, ale omítky, hrubé podlahy, ale i nátěry v sobě obsahují až stovky litrů vody, které je bezodkladně potřeba vysušit. Podlaha musí být stoprocentně suchá před pokládkou jakékoliv podlahové krytiny.

Ke kompletnímu odvlhčení staveb je ideální využít více odvlhčovačů současně. V kombinaci s odvlhčovači, ventilátory či topením je možné vysoušení provést efektivněji a rychleji.

Mezi profesionální přístroje námi hojně využívané patří absorbční vysoušeče, odvlhčovače vzduchu a tepelné sálavé panely.

Obraťte se na nás, velmi rádi vám pomůžeme. S výsledky budete jistě spokojeni.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle