Royal Garden představuje novou kolekci kovového zahradního nábytku

Royal Garden představuje novou kolekci kovového zahradního nábytku

Kategorie: ZAHRADA

Značka Royal Garden, která patří do portfolia německé společnosti KETTLER, představuje novinky v zahradním nábytku pro rok 2007. Nábytek Royal Garden se může pochlubit stejnými přednostmi jako jeho mateřská značka KETTLER. Tedy výrobou výhradně v Německu a s tím souvisejícím kvalitním zpracováním, dále pak inovativními technologiemi a materiály a k tomu i prodlouženou, 5letou zárukou proti korozi. Nábytek Royal Garden je totiž vyráběn ze špičkové nerezové oceli upravenou postupem zvaným Thermosint®. V čem spočívá jeho tajemství?

Tato speciální ochrana povrchu kovového nábytku, aplikovaná technologií „vířivého spékání“, umožňuje využít pouze kladných vlastností oceli, jako je například pevnost, při zachování nízké hmotnosti, a eliminovat záporné vlastnosti v podobě koroze a nežádoucí tepelné vodivosti. Výsledkem je kovový nábytek, který v horku nepálí a v zimě nestudí.

 

„Vířivým spékáním“ vzniká ochranná vrstva zhruba 10krát silnější než v případě práškového lakování. A pokud přece jen dojde k mechanickému poškození nárazuvzdorné thermo vrstvy a na obnažené kovové plošce vznikne koroze, Thermosint® zkorodovanou oblast bezpečně ohraničí. Díky tomu není   korozi umožněno další šíření pod vlastní vrstvu, což je běžné u elektrostaticky nanášených práškových barev.

 

Vybrané sestavy Royal Garden pro rok 2007

 

Camara: nerezová ocel (Thermosint®) / umělé vlákno

 

Sestava Camara byla poprvé představena na konci roku 2006 na jedné z největších evropských „bydlících“ výstav, Spoga 2006 v Kolíně nad Rýně. Návštěvníky veletrhu doslova okouzlila. Jak jinak si vysvětlit fakt, že byl výrobce zavalen objednávkami natolik, že Camara nebyla následně celých 6 měsíců k dostání?

Pokud máte stejně jako návštěvníci výstavy rádi přirozený vzhled nábytku, ale nechcete se vzdát výhod, které poskytují moderní materiály, mohla by vás Camara zaujmout. Ačkoliv její design působí velmi subtilně, je ocelová konstrukce opravdu stabilní a odolná. Výplet je tvořen speciálním vláknem, díky kterému odolává vlivům počasí, je ohebný a velmi pohodlný.

 

Camara 007.jpg

 

 

Jednotlivé kusy řady

křeslo, 5 990,-

křeslo polohovatelné, 6 990,-

lavička 2místná, 11 990,-

stolička, 2 990,-

stůl Degastone 145 x 90 cm, 14 990,-

Ceny v Kč vč. DPH

 

 

 

 

Kanto: nerezová ocel (Thermosint®)

  

Sestava Kanto potvrzuje stoupající oblíbenost tzv. lounge nábytku, který je nižší a širší, než je obvyklé. Díky tomu je velmi snadné se v něm pohodlně uvelebit a relaxovat. S nábytkem Kanto můžete svoji zahradu přeměnit na vzdušný obytný prostor – jednotlivé kusy sestavy vás totiž „dostanou“ na první dosednutí. Konstrukce je vyrobena z nerezové oceli, jen područky jsou hliníkové pro větší pohodlí. Nábytek jde samozřejmě doplnit rozmanitými poduškami.

 

Kanto.jpg

 

 

 

Jednotlivé kusy řady

křeslo lounge, 7 990,-

lavička 2místná lounge, 11 990,-

stůl koktejlový 145 x 90 x 45 cm, 8 490 Kč

Ceny v Kč vč. DPH

 

 

 

 

 

Vibro: ocel (Thermosint®)

 

Lze si vůbec představit větší pohodu než odpočinek na zahradě či terase v houpacím křesle? Vzdušný design sestavy Vibro zaujme na první pohled – jemné kovové pletivo a elegantní linie tvoří originální a sympatický styl. Konstrukce je vyrobena z nerezové oceli s hlíníkovými  područkami. Sestavu doplňuje roztahovací stůl, díky němuž budete připraveni i na početnou neohlášenou návštěvu či velký rodinný oběd pod širým nebem.

 

Vibro 007.jpg

 

 

 

 

Jednotlivé kusy řady

křeslo houpací, 5 490,-

stůl roztahovací 185 / 265 x 95 cm, 36 990,-

Ceny v Kč vč. DPH
facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle