Zahradní traktory

Kategorie: ZAHRADA

Každý zahrádkář to jistě dobře zná, přijde jaro, na které se těší, ale zároveň nastane starost o trávu. Drtivá většina majitelů zahrad se od jara do podzimu snaží bojovat s trávou, jak umí.



Pokud má k dispozici kvalitní zahradní techniku, je sekání trávy hračkou i radostí. Horší je situace, kdy se první sekání zanedbá, nebo není prostě z jakýchkoliv důvodů čas. Pak je sekání přerostlé trávy obtížné. Práce s kosou není dnes tak populární jako v minulosti a většina běžných zahradních sekaček vysokou trávu nezvládá. Pro takové případy jsou ideálním prostředkem zahradní traktory.

Domácí zahradní malotraktory se stávají stále oblíbenějšími pomocníky. Mají výhodu hlavně ve své universálnosti, neboť kromě sekání trávy je můžete využít i k jiným účelům. Zakoupením přídavných zařízení můžete s domácím zahradním traktorem obdělávat půdu, v přípojném vozíku vozit dřevo, kompost a další náklady, nebo v zimě pomocí radlice odhrnovat sníh z příjezdové cesty k vašemu domu. To jsou všechno nesporné výhody, které mluví pro zahradní malotraktory, ale jejich hlavním posláním vždy zůstane sekání trávy. Ať už budete pravidelně udržovat svůj trávník, nebo se pustíte do sekání vysokých porostů, oceníte kvality zahradního malotraktoru. Mezi špičku těchto zahradních pomocníků se v poslední době zařadily výrobky nabízené firmou Seco GROUP a.s.

Například domácí zahradní traktor Challenge oplývá řadou předností, jako je robustní pevná konstrukce, malý poloměr zatáčení vhodný na členitější pozemky a hlavně disponuje největším sběrným košem ve své třídě o objemu 300 l. Hodí se pro sekání ploch až do 8 tisíc m2 a o maximálním sklonu 10°.

K mulčování trávy pravidelně udržovaných ploch i ve velice náročných svahových podmínkách je vhodný typ Panther. Mulčování zajišťuje třírotorové sečení s šesti noži. Hodí se i pro obce, technické služby apd. Dalším z řady malotraktorů od Seco GROUP je Starjet určený k sečení nebo mulčování pravidelně udržovaných travnatých ploch.

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle