Výhodné financování nákladních vozidel

Výhodné financování nákladních vozidel

Kategorie: FINANCE

Agro Leasing je v letošním roce 25 let na trhu. Agro Leasing je stabilizovanou leasingovou a úvěrovou společností, která od roku 1994 poskytuje financování na nákladní, osobní a dodávkové automobily, tahače, návěsy, stroje stavební, zemědělské, kovoobráběcí, dřevoobráběcí, zdravotní techniku a ostatní investiční prostředky. 



Klienty Agro Leasingu jsou malé, střední společnosti a živnostníci z různých oborů podnikání. Společnost klientům nabízí financování předmětů formou leasingu (finančního, operativního a zpětného) a úvěru.

dodávka

Společnost je od svého vzniku členem České leasingové a finanční asociace. V průběhu své dlouholeté působnosti na finančním trhu si společnost Agro Leasing vybudovala stabilní postavení, síť obchodních zástupců a širokou škálu spolupracujících dodavatelů. V kterékoli části republiky je možné oslovit spolupracovníka společnosti, který zajistí vše potřebné - od nabídky přes finanční poradenství, pojištění předmětu financování, uzavření smlouvy až po pomoc při převzetí předmětu financování.

ještěrka

Společnost klade dlouhodobě důraz na tzv. odpovědné financování. S klientem, jehož vyhodnocení ekonomicky neodpovídá zvládnout náročnost investice, je po vzájemné diskusi hledán jiný vhodný investiční nástroj, jiný investiční majetek s nižší cenovou hladinou, prodlouženou dobou splácení, volbou jiné pojišťovny apod. Řada klientů si při těchto profesionálních konzultací uvědomí své hospodářské limity a přehodnotí své investiční představy. Spokojenost zákazníků je dokumentována vysokou návratností při opakujících se obchodech při financování investic.

kamion

Za 25 let působnosti společnost uzavřela téměř 17 000 smluv. Nízké akontace poskytuje společnost Agro Leasing vždy dle požadavků klienta tak, aby volné prostředky příjemce mohl použít na náklady nutné pro zahájení činnosti nebo její rozšíření. Společnost si váží klientů a připravuje benefity jako například slevy, odložení splátky, sezónní splácení, snížení akontace až na úroveň splátky, úhrada pojistného za klienta ap. V každém obchodě společnost plní slogan „spolehlivě, odpovědně, s respektem…“. Agro Leasing se těší na další spolupráci nejen s klienty, ale i se všemi zájemci z řad dodavatelů a obchodních zástupců.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle