Zlevněte si rekonstrukci. Víme, jak na to

Zlevněte si rekonstrukci. Víme, jak na to

Kategorie: FINANCE

Přemýšlíte s partnerem nad tím, že právě teď je ta pravá chvíle na rekonstrukci bytu či domu, ale zároveň víte, že z našetřených úspor náklady nepokryjete? 



Společné plány si nyní můžete splnit jednodušeji, a to díky Partnerské půjčce, se kterou ve dvou získáte výhodnější úvěrové podmínky.

S novinkou ušetříte

Společnost Cofidis, poskytovatel transparentních úvěrů, přichází na finanční trh s dvěma novými produkty - tzv. Partnerskou a Novomanželskou půjčkou. Díky nim si můžete s partnerem splnit sen o novém bydlení, a to za výhodnějších podmínek, než pokud byste se rozhodli zažádat o úvěr sami. Společně totiž dosáhnete na nižší úrok a samotný úvěr si v případě Partnerské půjčky zvýhodníte v průměru o 32 %. Navíc si ve dvou můžete půjčit vyšší částku, než je tomu u klasického spotřebitelského úvěru u stejné společnosti.

Zlevněte si rekonstrukci

Snadno a rychle

Půjčku si můžete sjednat třemi způsoby: prostřednictvím přehledných internetových stránek www.cofidis.cz; dále přes telefonní linku, kde vám budou k dispozici vyškolení telefonní operátoři ochotní vše srozumitelně vysvětlit; či osobně na pobočce společnosti. Záleží jen na vás, který způsob komunikace preferujete.

Vybírejte pozorně

Zorientovat se v nepřeberném množství nabídek jistě není pro člověka, který se v oboru nepohybuje, nic jednoduchého. Pokud jste se tedy rozhodli půjčit si, ale nevíte si s výběrem úplně rady, dostatečnou pozornost byste měli věnovat především následujícímu:

- Porovnejte nabídky u více společností a teprve potom se rozhodněte.
- Zjistěte si a podrobně prostudujte podmínky úvěru – výši úrokové sazby, splatnost, RPSN apod.
- Vybírejte natolik transparentního a férového poskytovatele, aby vás později nepřekvapily skryté poplatky.
- Reálně zhodnoťte svoji finanční situaci, schopnost splácet a popřípadě zvažte možnosti pojištění úvěru.
- Nepodepisujte nic, čemu nerozumíte.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle