Kamarád na cesty – osvěžovač vzduchu do auta

Kamarád na cesty – osvěžovač vzduchu do auta

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Máte rádi prázdniny? Zimní anebo jarní, obojí trávíme rádi v přírodě. Na jaro a v létě často vyrážíme pěšky nebo na kole, v zimě se ale většinou neobejdeme bez auta. I když je naším cílem lyžování nebo relax na běžkách, málokdo má to štěstí, že má sjezdovku za humny. Pokud nejsme vyloženě dobrodružní týpci, které baví cestovat vlakem, sbalíme kufry, lyže a rodinu a naskládáme se do auta. Ale ať jedeme do Krkonoš, do Beskyd anebo do vzdálených Alp, není tato etapa naší dovolené strávená přesunem v autě to pravé ořechové. Obzvlášť cestujeme-li s dětmi.



Pokud si ovšem chceme aspoň jakž takž cestování zpříjemnit, je dobré si před odjezdem pořídit osvěžovač vzduchu do auta. Cestu nám to sice nezkrátí a děti se budou beztak po třiceti kilometrech k smrti nudit, ale příjemnější a čistší vzduch v autě přece jenom bude komfortnější. Je třeba zvážit i to, že budeme během pobytu na horách jen krátce přejíždět z místa na místo. Ne vždy budeme mít čas a příležitost své lyžařské kombinézy dokonale vysušit. I krátký přesun v uzavřeném voze s mokrým oblečením na sobě zanechá nelibou čichovou stopu. Čistič vzduchu do auta je ve všech podobných případech ten nejlepší pomocník.

Osvěžovač vzduchu do auta

Výrobky YVY® PURE CAR AIR FRESH nabízejí ale víc. Mimo osvěžení a očištění vzduchu v autě můžeme tyto uzavřené prostory i velice příjemně provonět. V nabídce jsou rozličné vůně do auta, které nám bez ohledu na roční období zvednou náladu. Když si v autě pustíme svou oblíbenou hudbu a k tomu se kolem nás rozlije příjemná vůně, můžeme si i nepříliš atraktivní pobyt v autě docela zpříjemnit. A možná se nám podaří docílit i toho, že také naše ratolesti vydrží sedět v klidu o několik desítek kilometrů déle.

Produkty YVY® PURE CAR AIR FRESH lze zakoupit na eshopu „YVYCOM.COM [íví]“.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle