Klamat tělem s tvarujícím spodním prádlem

Klamat tělem s tvarujícím spodním prádlem

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Hubnutí, držení diety, nový jídelníček, cvičení. Změna životního stylu, která vede ke zlepšení tvaru postavy a vnímání sebe sama, není jednoduchá.



Pokud se ale člověk dokáže překonat, má to výtečný vliv na jeho sebevědomí. Jestliže si chcete zvýšit sebevědomí lepším vzhledem hned, vyzkoušejte stahovací spodní prádlo.

Pevný zadek bez posilování

Svaly na lidském těle ochabují nejen s věkem, ale i díky nedostatečnému pohybu. Mnohé ženy by rády sáhly po obepnutých šatech a sukních. Protože ale nejsou spokojené se svým pozadím, oblékají si pouze plandavé kalhoty a volné sukně. Se stahovacími kalhotami BioCeramic Spa se vám nejen vytvarují kontury zadečku, ale budete i hubnout. Tyto kraťasy zapracují na vašich křivkách od pasu ke kolenům. Díky bioaktivním krystalům stimulují krevní oběh, pomáhají odvodňovat a zmírňovat projevy celulitidy. Kalhoty mají stahování na nejrizikovějších partiích pozadí, nohou a břicha.

Pevný zadek

Vytvarování prsou

Tvar ženských prsou se během života mění. Mužské pohledy nikoli. Ideální tvar ňader lze získat operativně nebo volbou vhodné podprsenky. Důležité je zvolit správnou velikost. Některé ženy mají problém, protože stále nemohou nalézt prádlo, které by jim opravdu sedělo a slušelo. V tv shopu nabízí speciální tvarovací podprsenky bez košíčků. Prsa zpevní tak, že vám nikdy „neutečou“ do podpaží a získají pěkný, kulatý tvar.

Vytvarování prsou

Jaro a léto s úzkými světlými kalhotami

Bílé a béžové kalhoty na tělo si nemůže dovolit nosit každý. Na jaře a v létě se přitom skvělé hodí ke všem lehkým pestrobarevným topům a tunikám. Zásluhou Slim 'N Lift Aire si světlé kalhoty oblečete bez pocitu, že tak každý uvidí vaši celulitidu. Tyto prodyšné kraťasy s vysokým pasem perfektně stáhnou a zpevní vaši pokožku. Díky speciálním gumovým doplňkům vám nesklouznou. Navíc nejsou pod oblečením vůbec vidět.

Vosí pas

Závidíte-li štíhlým ženám krásný úzký ženský pas, pak vězte, že podobným se můžete chlubit i vy. Nejúčinnější metodou je posilování. Svou snahu můžete podpořit zeštíhlujícím pásem. Pomocník jako je Slimming Belt pas stáhne a navíc díky němu i pár skutečných centimetrů shodíte. Speciální látka podporuje pocení a tím i proces hubnutí. Nosit ho můžete nepřetržitě.
 

stahovací spodní prádlo


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle