Soda Bicarbona - nejlepší šampon pro Vaše vlasy

Soda Bicarbona - nejlepší šampon pro Vaše vlasy

Kategorie: INMAGAZIN ŽENA

Soda bicarbona je vynikající nejen při léčbě rakoviny, civilizačních nemocí, ale i v kosmetice. Vynikající je nejen na koupele ale i jako šampon na Vaše vlasy.



Jak funguje soda při péči o vlasy?

Jedlá soda je vynikající při odstraňování kyselých nečistot. Díky mírně abrazivým částečkám a alkalickým schopnostem je vynikající alternativou k šamponu. Rozpouští všechny nečistoty kůže na hlavě, odstraňuje mastnotu a umožňuje masáž.

Co vše potřebujete k přípravě šamponu?

- vodu
- prázdnou nádobku
- sodu
- odměrku
- trychtýř
- lžíci

Postup:

Smíchá se jeden díl sody se 3 díly vody. V nádobce se ponechá prostor, aby se směs mohla protřepat. "Protřepat ale nemíchat ", znáte to. Pak namočíte vlasy, protřepanou směsí je promasírujete. 1 - 3 minuty necháte směs působit, pak důkladně opláchnete teplou vodou. Poté je vhodné opláchnout vodu octovou směsí. Vlasy zůstanou lesklé. Ocet se ředí 1 :4. Pokud se vám nelíbí pach octu, můžete přidat esenciální oleje.

Soda Bicarbona a vlasy

Vidíte, že ve zdravé, čisté, ekologické, přírodní a účinné domácnosti toho mnoho nepotřebujete. Jen základní suroviny. Nikoliv marketingové výrobky kosmetického průmyslu, nebývalých cen a značek.

Autor: Ing. Pavel Sýkora
Zdroj:www.masterenergy.cz

Související články:
Omlazující koupel
Potraviny, které zrychlí metabolismus
Citron a jedlá soda - účinná směs pro ochranu zdraví
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Moderní domácnosti - Autor: John Wood10. 4. 2016




CLUB ŽENA


Lifestyle